fbpx Pune-ți flota pe hartă! | SAS
harti Google Maps

Pune-ți flota pe hartă!

Te-ai gândit în ultimul timp ce ai putea face pentru a eficientiza activitatea flotei tale auto?

 

Update:

Ți-ai activat Google Maps în aplicația SASFleet Web? Acum ai la dispoziție și opțiunea de Traffic Live, fără costuri suplimentare!

Cu Traffic Live poți vedea evoluția traficului în timp real și poți naviga către destinație pe drumul cel mai puțin aglomerat.

Nu ai încă activată opțiunea Google Maps?

 

Activează opțiunea!

 

Ai nevoie de hărțile Google Maps în viața ta

Alarma.ro îți pune la dispoziție o nouă modalitate de vizualizare și urmărire a flotei tale. Hărțile Google Maps sunt integrate in aplicația SASFleet Web, pentru ca tu să îți poți monitoriza flota mai ușor.

Care sunt avantajele utilizării hărților Google Maps?

  • Notorietatea – majoritatea oamenilor au auzit de serviciul Google Maps și l-a folosit măcar o data.
  • Grad de acuratețe foarte ridicat – hărțile sunt actualizate și oferă informații exacte despre orice locație.
  • Se pot identifica mai ușor puncte de interes pentru că ele sunt deja integrate în hărțile Google.
  • Au o grafică superioară.
  • Se pot accesa rapid și facil.

Cât costă să beneficiezi de toate avantajele de mai sus?

Pentru noi este important să oferim clienților noștri cea mai bună experiență atunci când ne folosesc serviciile. În acest sens, facem eforturi ca toate produsele noastre sau funcționalitățile acestora să fie cât mai accesibile. Vizualizarea flotei tale folosind hărțile Google Maps este doar 1 euro/lună/mașină.

Ce este Google Maps?

Google Maps este un serviciu de cartografiere dezvoltat de Google. Acest serviciu oferă utilizatorilor imagini prin satelit, din mediul aerian, cartografierea străzilor, vedere panoramică interactivă (360 -Street View), condițiile din trafic în timp real și multe altele.

 

#Știai că...?

  • În 2020, Google Maps a fost folosit de peste 1 miliard de persoane în fiecare lună?
  • Lansarea Google Maps a fost anunțată pentru prima dată de Google pe 8 februarie 2005?
  • În 2012, în departamentul de cartografiere al Google Maps lucrau peste 7200 de angajați și colaboratori?

 

Folosește Google Maps în combinație cu modulul Guide Me

Alături de posibilitatea de a folosi hărțile Google Maps, vine în ajutor modului Guide Me. Împreună, aceste două noi funcționalități te vor ajuta să ai mai mult control asupra activității flotei tale.

Guide me combină versatilitatea hărților Google Maps cu aplicația de rutare SASFleet. Rezultatul? O monitorizare mai bună și eficientă, eliminarea kilometrilor în plus, a abaterilor de la rutile stabilite initial și a opririlor care nu sunt necesare.

E timpul să preiei controlul! Contactează-ne acum pentru mai multe detalii!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la relanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.