fbpx Îmbunătățește eficiența flotei: Managementul combustibilului îți aduce economii semnificative
Managementul combustibilului

Îmbunătățește eficiența flotei: Managementul combustibilului îți aduce economii semnificative

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat. De asemenea, factorii economici imprevizibili aduc provocări suplimentare în menținerea bugetului stabilit inițial de către fiecare manager de flotă.

Dacă prețurile la combustibil reprezintă încă o provocare pentru tine, soluția de management de flotă de la SASFleet reprezintă soluția perfectă pentru tine. Cu ajutorul sistemului de monitorizare GPS,  scapi de cheltuielile nedorite cu carburantul și reduci cu până la 25% cheltuielile pentru flota ta.

Sistemul GPS de la SASFleet permite monitorizarea precisă a consumului de combustibil, în timp real, și îți oferă informații utile pentru un management eficient al flotei. Prin utilizarea acestui sistem, obții o vizibilitate mai mare asupra consumului de carburant al fiecărui vehicul și identifici posibilele probleme legate de consumul excesiv. Astfel, iei măsuri proactive pentru optimizarea consumului.
 

Ia-ți adio de la costurile mari la carburant – aprofundează instrumente de managementul combustibilului

Managementul combustibilului îți oferă transparență cu privire la costurile de consum pe care le ai cu flota. Astfel, ai o privire de ansamblu asupra parcului auto și poți optimiza costurile acolo unde e nevoie. În cadrul platformei SASFleet Web, printr-o simplă logare, ai acces la toate datele stocate, de la hărți, alerte și rapoarte, până la consumul fiecărui vehicul.

Eficiența consumului de combustibil este influențată atât de caracteristicile vehiculului, cât și stilul de șofat. Așadar, prin respectarea limitărilor de viteză și menținerea constantă a acesteia, șoferii pot contribui la creșterea eficienței consumului de carburant. De aceea, SASFleet îți oferă acces la informații din platforma web care te ajută la eficientizarea managementul combustibilului.
 

Economiile mici realizate astăzi, aduc economii mari pe termen lung

Unul dintre cele mai mari beneficii ale soluțiilor de management de flotă este economia de costuri la carburant. Eficiența pe care o obții prin gestionarea combustibilului deschide drumul către mai multe resurse de capital pentru investiții în noile tehnologii ale flotei.

De asemenea, obiceiurile bune duc la costuri mici. Pentru a îmbunătăți consumul de combustibil, susținem respectarea limitei de viteză indicată de-a lungul traseelor parcurse de șoferi. Prin monitorizarea GPS identifici viteza vehiculelor de-a lungul curselor și episoadele de frânare puternică sau accelerație bruscă. Informațiile stocate te ajută să înțelegi și să corectezi abaterile acolo unde e nevoie.

Bunăstarea vehiculelor tale poate fi, de asemenea, gestionată prin soluțiile de gestionare a flotei cum este SASFleet. Cu ajutorul parteneriatelor cu diferite service-uri, cu SASFleet poți beneficia de întreținere și reparații de înaltă calitate, oriunde în România. Performanțele optime ale vehiculelor înseamnă reducerea consumului de combustibil.  În plus, abordarea unor aspecte înainte ca ele să devină probleme, te scutește de reparațiile de urgență care pot fi costisitoare.  
 

Transformă-ți flota într-o sursă de profit

SASFleet pentru managementul complet al flotelor îți ușurează munca ca manager de flotă și îți oferă variante de digitalizare cât mai diverse și simplu de utilizat. Modulul de rutare Guide Me oferă cea mai optimă rută de a ajunge la punctul dorit. 

Cel mai recent modul este Fleet Care, care vine cu o varietate de opțiuni. Împărțit pe categorii, Fleet Care îți oferă date fie pentru întreaga flotă, fie pe vehicul individual. De la asigurări, autorizații, accidente și revizii, până la taxe și rapoarte, afli tot ce te interesează printr-o simplă logare în platformă.  

Descoperă împreună cu specialiștii SASFleet instrumentele de care ai nevoie pentru a avea o flotă eficientă și un control constant asupra managementului combustibilului. Contactează-ne cu încredere!  

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.