fbpx Monitorizare flotă auto - Tehnologie - SAS Fleet Tracking | alarma.ro

Tehnologia SASFleet pentru monitorizare flotă

Monitorizare flotă auto

Utilizează serviciile de monitorizare flotă auto oferite de SAS Fleet Tracking-alarma.ro. SASFleet este un sistem integrat și personalizat care te ține la curent cu toate informațiile necesare pentru a deține controlul asupra flotei. 

 

Prin rapoartele de monitorizare flotă și analizele tehnice oferite de noi, îți optimizezi rutele folosite, economisești carburant, monitorizezi stilul de șofat al angajaților și previi uzura anvelopelor și a vehiculelor. 

Vei fi mereu la curent cu data de expirare RCA, ITP, CASCO și ești alertat oricând apare un eveniment relevant.

 

Oferim aplicația cea mai rapidă, cel mai bun preț și servicii impecabile pentru monitorizarea flotei.

Soluțiile noastre de monitorizare flotă auto sunt folosite în industrii precum Agricultură, IT, Transport, Distribuție, Industria Alimentară, Pharma sau Domeniul sanitar, Producție non-food, Servicii financiar-bancare, Construcții și materiale de construcții, Pază și protecție, Școli de șoferi, Taximetrie, Comerț și multe altele.

 

Din anul 2018, SAS Fleet Tracking face parte din grupul de firme AROBS. Acest fapt ne onorează și aduce plus valoare companiei, sporind încrederea partenerilor noștri în calitatea serviciilor pe care le oferim. AROBS Transilvania Software are o istorie de peste 22 de ani pe piața de servicii IT, oferind cele mai bune soluții software celor peste 7000 de clienți din întreaga lume. 

În cei peste 18 ani de experiență pe piața de servicii de localizare prin satelit și monitorizare flotă, am reușit să creăm parteneriate puternice, iar portofoliul nostru cuprinde companii și flote de toate dimensiunile. Soluțiile noastre monitorizează parcuri auto formate din autoturisme, dubițe, utilaje, camioane, tiruri, vehicule electrice și nu numai.

 

 

Vrei un preț estimativ și demo?

 

Prin tehnologia pentru monitorizare flotă auto, dezvoltată de experții noștri, beneficiezi de o precizie de localizare peste medie, obții cele mai rapide rapoarte (comparativ cu concurența) și ai toate datele securizate în spațiul cloud. Folosind serviciile noastre, vei avea toate informațiile necesare pentru monitorizarea flotei auto din cadrul companiei tale la doar un click distanță.

 

Monitorizare flotă auto prin SASFleet

Ai vreodată impresia că plătești prea mult pentru serviciile de monitorizare flotă auto? Uneori, poate ai senzația că te copleșesc costurile care par să nu se mai termine? Ca să sprijine mediul de afaceri din România și pe cei care țin țara în mișcare, SAS Fleet Tracking oferă servicii complete de monitorizare flotă auto la prețuri foarte competitive. Mai ales acum, când fiecare investiție în procesul de monitorizare flotă și nu numai, trebuie făcută cu mult mai mare grijă, iar compania ta trebuie să își repornească motoarele în trombă.

 

 
Monitorizare flotă auto

 

 

Care sunt principalele funcționalități pe care să le urmărești când alegi o aplicație de monitorizare flotă auto?

 

Indiferent de tipul afacerii tale, costurile cu mentenanța flotei sunt, deseori, printre cele mai mari. Carburantul, anvelopele, reviziile, reparațiile, indisciplina șoferilor sau furtul de combustibil, toate acestea consumă cea mai greu de obținut resursă – BANII.

Pentru că alegerea aplicației optime pentru monitorizare flotă este una ce necesită o analiză a mai multor factori, am creat un ghid de 9 pași importanți prin care poți naviga mai ușor spre alegerea potrivită. 
 

La linkul de mai jos, puteți solicita descărcarea ghidului elaborat de noi, pentru a putea parcurge, în detaliu, cei 9 pași de urmat pentru alegerea aplicației potrivite pentru managementul de flotă. Aceștia sunt: 

  • Asigură-te că vei avea economii majore la carburant. 
  • Aplicația asigură monitorizarea comportamentului șoferului?
  • Asigură-te că aplicația funcționează rapid. 
  • Alege o aplicație care emite toate rapoartele de care ai nevoie. 
  • Verifică dacă are setări pentru alerte și notificări de urgență. 
  • Află care este politica de asigurarea a client service-ului 24/7. 
  • Întreabă cum se asigură securitatea datelor. 
  • Verifică cât de extinsă este rețeaua de service 
  • Citește feedback-urile clienților aplicației 

Citește mai multe despre Ghidul în 9 pași pentru monitorizare flotă și află ce să urmărești când alegi cea mai bună aplicație GPS pentru flota ta.

monitorizare flotă

 

Cum funcționează tehnologia destinată procesului monitorizare flotă auto

Platforma web, SASFleet, pe care o punem la dispoziție, alături de sistemele GPS SAS Fleet Tracking, îți furnizează toate datele necesare pentru gestiunea eficientă a parcului tău auto. Prin monitorizarea constantă poți educa adopția unui stil de condus econom în rândul angajaților tăi și iei mereu decizii în cunoștință de cauză. Prin rapoartele generate de platforma noastră web, ai control deplin asupra vehiculelor companiei tale.

Vezi cum funcționează sistemele noastre GPS

Vezi soluțiile noastre online

 

monitorizare flota auto 1

 

Ultimele noutăți

Îmbunătățește eficiența flotei: Managementul combustibilului îți aduce economii semnificative

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant uti

Află mai multe  

Monitorizare GPS și siguranță în timp real: SASFleet îți oferă soluții complete în managementul flotei

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă.

Află mai multe  

Top 5 motive pentru care trebuie să îți optimizezi rutele cu SASFleet

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, c

Află mai multe  

Avantajele tehnologice ale soluției SASFleet pentru monitorizare flotă

Tehnologia dezvoltată de noi pentru monitorizare flotă auto reușește să ne diferențieze de celelalte produse prin:

Rapiditate - rapoarte într-o secundă

Avem cel mai rapid sistem integrat de monitorizare flotă de pe piață și cel mai rapid sistem de generare a rapoartelor și a analizelor.

Prin tehnologia OLAP de raportare, după localizarea gps, informațiile transmise către server sunt procesate automat de către computerele SAS Fleet Tracking, iar atunci când soliciți un raport este livrat aproape instantaneu. Această viteză de raportare este posibilă pentru că serverele noastre procesează constant datele în background. Datele sunt astfel pregătite din timp într-un sistem tabelar avansat. Toate aceste date sunt apoi rearanjate și filtrate după nevoile tale într-o interfață prietenoasă. Astfel ai acces la analize complexe și rapoarte în timp record.

Precizie în monitorizare flotă

Folosind o tehnologie de ultimă oră în industria de monitorizare flotă, calculul distanței se face prin citirea și corectarea informațiilor primite de la GPS.

Tot în acest mod, consumul de carburant este calculat și corectat folosind un algoritm avansat ce ia în calcul poziția geografică, viteza medie, alimentările făcute, date din calculatorul de bord și comportamentul la volan al șoferului. Toate acestea fac posibilă raportarea combustibilului în timp real cu o eroare minimală. În plus, hărțile gps folosite afișează inclusiv numerele de casă și numărul de bornă de kilometraj (în cazul drumurilor europene și al autostrăzilor ). 

Personalizare

Tehnologia oferită de noi ne permite să oferim soluții personalizate de monitorizare flotă auto pentru orice tip de vehicule.

Echipamentele folosite, senzorii și funcționalitățile sunt selectate în funcție de necesitățile tale, iar rapoartele generate pot fi personalizate și chiar integrate cu un sistem ERP sau cu alte programe software de monitorizare flotă auto pe care le folosești în prezent. Localizarea gps a vehicului tău este posibilă indiferent de tipul acestuia: barcă, motocicletă, autobuz, utilaj, camion, mașina mică etc. Noi îți oferim soluții de monitorizare personalizate inclusiv în funcție domeniului tău de activitate.

Securitate și accesibilitate

Sistemul pentru monitorizare flotă auto furnizat de noi beneficiază de o tehnologie care protejează dispozitivele folosite.

Tehnologia folosită de noi ne permite să protejăm echipamentul GPS de bruiaje sau de alte posibile sabotaje. Orice act rău intenționat este raportat automat către tine. Inclusiv designul dispozitivelor este gândit în acest scop. Ele încorporează antenele GSM și GPS pentru a fi mereu conectate și ferite de orice pericol. Viteza de răspuns deosebită a dispozitivelor folosite și a platformei pe care ți-o punem la dispoziție asigură o localizare gps în timp real și fără întreruperi.

Mai mult, datele vehiculelor sunt securizate în spațiul cloud și sunt pregătite cu servere de back-up pentru a susține activitatea fără întreruperi. Astfel informațiile dorite pot fi accesate la orice oră, de oriunde și de pe orice dispozitiv, pentru un proces de monitorizare flotă fără sincope.

 

Clienții noștri au cuvinte de apreciere când vorbesc despre colaborarea cu SAS Fleet Tracking și despre sistemul SASFleet pentru monitorizare flotă auto.

Află mai multe

 

Estimează economiile pe care le vei face dacă implementezi SASFleet pentru monitorizare flotă auto: Calculator pentru consum combustibil

 

Costurile cu carburantul apasă, de cele mai multe ori, cel mai greu în balanță, când construiești bugetul alocat flotei companiei tale. Soluția SASFleet de monitorizare flotă auto vine în ajutorul managerilor oferind un calculator pentru consum combustibil prin care controlul asupra consumului de carburant este real, iar optimizarea costurilor este posibilă.

 

Eficiența este elementul cel mai important pentru cei care supervizează procesul de monitorizare flotă într-o companie

 

Procesul de monitorizare flotă auto este o sarcină dificilă și complexă, iar pentru ca o flotă să fie eficientă, trebuie avută în vedere gestionarea corectă a mai multor factori precum costurile fluctuante cu combustibilul, mentenanța vehiculelor, menținerea clienților mulțumiti și asigurarea siguranței personalului.

Îți propunem să calculezi care este beneficiul imediat al implementării SASFleet - sistem de monitorizare flotă. 

 

Cum funcționează?

 

Trebuie doar să introduci numărul de vehicule pe care le ai în flotă, consumul de combustibil mediu lunar, număr kilometrii mediu lunar și, în câteva secunde, vei vedea cât poți să economisești folosind SASFleet pentru management flotă auto.  

Pentru o analiză mai detaliată a economiilor pe care le poți face doar prin implementarea SASFleet, putem estima, spre exemplu, la o flotă de 10 mașini, pentru care presupunem un parcurs mediu de 2000 km/lună fiecare și cu un consum combustibil de 12%. Calcul ul de consum pentru carburant este de 2400 litri/lună, care costă în jur de 12.000 lei.

Prin implementarea unui sistem eficient de monitorizare flotă, se reduc aceste costuri cu 20%, adică o economie de 2400 lei în fiecare lună. Cu alte cuvinte, SASFleet - Alarma.ro te poate ajuta să reduci, în proporție considerabilă, costurile generate de un consum de combustibil prea mare, și, de asemena, prin informațiile pe care le primești prin aplicația de monitorizare flotă, să îmbunătățești exploatarea vehiculelor companiei.

 

Conform informațiilor transmise de către partenerii noștri, peste 49% dintre ei menționează economii între 20% și 30% la costurile cu carburantul, după implementarea SASFleet - soluție complexă de monitorizare flotă auto.

 

Vrei să obții economii de 20-30% din costul carburantului?