fbpx Top 5 motive pentru care trebuie să îți optimizezi rutele cu SASFleet | SAS
optimizarea rutelor

Top 5 motive pentru care trebuie să îți optimizezi rutele cu SASFleet

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor parcurse de șoferi.  

Eficientizarea rutelor îți aduce avantaje considerabile precum reducerea costurilor, livrarea la timp a mărfurilor, planificarea din timp a traseelor și o imagine de ansamblu asupra activității echipei tale. Te invităm să afli cele mai importante beneficii aduse de optimizarea rutelor prin soluția oferită de SASFleet. 

1. Un business mai prosper – minimizarea costurilor și optimizarea rutelor 

Rutele optimizate îi ajută pe șoferi să petreacă mai puțin timp la volan, ceea ce înseamnă mai puțin combustibil consumat. Costurile la carburant adesea înregistrează cel mai mare procent din bugetul consumat în cazul unei flote. Prin soluția oferită de SASFleet, faci economii semnificative la combustibil de până la 25%. 

Planificarea rutelor vine ca un ajutor și pentru companiile care oferă servicii de livrare. Contribuie la setarea zilnică a celor mai bune trasee pentru șoferi, indiferent că discutăm despre ETA (timpul de sosire estimat) sau de îmbunătățirea satisfacției clienților. 

2. Planificarea traseelor nu mai este o povară 

Echipa ta petrece multe ore organizând livrările, rutele cele mai rapide și durata unei curse din punctul de plecare până la destinație? Îți poți lua gândul de la acest mod de funcționare și planificare a rutelor. Prin modulul creat special pentru rezolvarea provocărilor de acest fel, Guide Me eficientizează deplasările cu ajutorul Google Maps. Îți este oferită cea mai scurtă rută pentru a ajunge rapid la locația dorită, iar ca bonus, ai mereu control asupra costurilor de deplasare.  

Cu soluția potrivită, salvezi timp prețios pe care îl investești în dezvoltarea afacerii tale. 

3. Asigurarea livrărilor în timp real 

Folosind monitorizarea GPS de la SASFleet ești mai sigur ca oricând că livrările tale se întâmplă exact cum au fost planificate. Traficul sau zonele în lucru sunt luate în considerare de soft-ul nostru și îți creează cele mai eficiente rute pentru livrare. Reduci timpul de stat în trafic și consumul de combustibil. Soluția noastră de optimizare îți îmbunătățește continuu rutele, iar astfel, te poți concentra și pe alte sarcini din business-ul tău. 

4. Vizibilitate sporită asupra echipei tale  

Prin vizibilitatea sporită asupra flotei, localizezi autoturismele și te asiguri că șoferii nu folosesc vehiculele companiei în scopuri personale. Descoperi unde se cheltuie cei mai mulți bani pentru combustibilul, iar pentru viitor, bugetezi mai bine costurile la carburant. Cu ajutorul soluției de monitorizare GPS și modulul Guide me de optimizare a rutelor, anticipezi întârzieri, planifici traseele mașinilor și previ eventuale probleme cu flota, iar echipa ta este mai productivă.  

5. Clienți mulțumiți cu rute optimizate 

În final, ne dorim cel mai mult să avem clienții mulțumiți și fericiți pentru că au ales soluțiile noastre. Prin ce modalități putem face asta?  

Să asigurăm la timp livrările, să menținem costurile sub control și să facilităm accesul rapid la informațiile despre starea flotei. Toate acestea nu ar fi posibile fără un sistem de monitorizare GPS de calitate. Testează și convinge-te că SASFleet e varianta potrivită pentru nevoile tale. 

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.