fbpx Calculator Consum auto combustibil

Calculator economii combustibil

  • 1
    Current: Calculator
  • 2
    Date contact
  • 3
    Complete

CALCULATOR ECONOMII COMBUSTIBIL

calculator economii combustibil

 

SASFleet vine în ajutorul managerilor oferind un calculator pentru economii combustibil - optimizarea costurilor este posibilă

 

În managementul de parcuri auto, cuvântul cheie este eficiența. Vehicule eficiente, personal eficient, consum auto eficient și, cel mai important, costuri eficiente.

Managementul parcului de vehicule este o sarcină dificilă și complexă, iar pentru o montorizare gps eficientă, trebuie avută în vedere gestionarea corectă a mai multor factori precum costurile fluctuante cu combustibilul și cele cu mentenanța mașinilor, menținerea clienților mulțumiti și asigurarea siguranței personalului. Dar cum arată o monitorizare flotă eficientă?

Cum ar fi dacă ai putea să folosești un sistem care ar putea să îmbunătățească performanța și să crească eficiența vehiculelor achiziționate de comania ta? Cum ar fi dacă ai putea să controlezi vehiculele în cel mai mic detaliu sau să poți să determini un consum auto redus doar din monitorizarea acestora?

Costurile cu carburantul sunt, de cele mai multe ori, determinante în ceea ce privește bugetul alocat acestei activități din cadrul companiei. Soluția noastră de monitorizare vine în ajutorul managerilor oferind un calculator pentru consum combustibil prin care controlul asupra consumului de carburant este real iar optimizarea costurilor este posibilă.

 

Cum funcționează?

 

Trebuie să introduci numărul de vehicule pe care le ai în parc, consumul de combustibil mediu lunar, număr kilometrii mediu lunar și, în câteva secunde, vei vedea cât poți să economisești folosind soluțiile noastre pentru managementul corect al vehiculelor companiei tale.

Pentru o privire mai detaliată asupra economiilor pe care le poți face doar printr-un consum auto monitorizat mai atent, să luăm urmatorul exemplu:

 

consum auto

 

 

Folosește SASFleet pentru un consum auto eficient

 

Indiferent de tipul sau mărimea parcului auto, consumul de combustibil reprezintă peste 50% din costurile generate de rularea vehiculelor. Acesta este unul dintre indicatorii importanți pentru manageri și determinant în stabilirea bugetului alocat mentenanței flotei. Pentru un calcul eficient al economiilor la combustibil,  trebuie să ai în vedere factori precum stilul de condus al șoferilor, kilometrii realizați în interes personal, pierderi nejustificate sau chiar furtul de carburant.

 

SASFleet îți oferă o soluție de monitorizare care te va ajuta să gestionezi și sa elimini toate aceste probleme.

 

Rapoartele complexe emise de aplicație îți vor oferi o imagine clară și complexă asupra tututror activităților vehiculelor din flota ta. Asta înseamnă că tu vei cunoaște orice schimbări care au loc asupra vehiculelor monitorizate, în timp real. Astfel vei putea să identifici orice problemă și să iei măsuri sau decizii informate, diminuând costurile. 

Dacă implementezi sistemul nostru în mod corect, îți garantăm că soluția de monitorizare a flotei nu nu te va mai costa nimic, chiar îți va aduce economii suplimentare!