fbpx Certificările SAS Fleet Tracking - dovada calității serviciilor noastre

Certificările SAS Fleet Tracking

De ce sunt importante?

Certificările SAS Fleet Tracking reflectă expertiza noastră în domeniul serviciilor de monitorizare GPS.

Fiecare document dobândit atestă un standard diferit, standarde care sunt foarte importante în industrie. Certificările arată îndeplinirea unor parametri de funcționare, de înregistrare, sau de îndeplinire a unor standarde relevante pentru calitatea serviciilor noastre. 

Prin acestea, dovedim alinierea sistemului nostru la normele legislative și, totodată, funcționarea în parametri optimi a sistemului de monitorizare flotă.

Care sunt beneficiile clienților noștri?

În prezent, suntem printre puținii furnizori de sisteme GPS pentru monitorizarea flotei auto omologat RAR și certificat CE. Programul informatic folosit este certificat și drepturile de autor asupra lui sunt înregistrate. Rapoartele, hărțile și întregul program informatic sunt recunoscute și certificate de către autoritățile publice relevante.

Astfel, ne asigurăm că produsele și serviciile noastre îndeplinesc standardele de calitate ale industriei și oferă clienților noștri soluții fiabile și de încredere.

Servicii de calitate

Printre certificările SAS Fleet Tracking regăsim ISO 9001, un standard global de management al calității, prin el se ating standarde de calitate recunoscute în întreaga lume. ISO 9001 atestă existența unui sistem intern de management al calității. 

Securitatea informației

ISO 27001 este un standard internațional de securitate al informației, ce reglementează condițiile de accesare a informațiilor cu care lucrează compania. Certificatul atestă faptul că toate informațiile transmise spre noi și de către noi au caracter confidențial.

Îndeplinirea normelor legislative

Certificarea CE implică conformitatea sistemelor GPS cu standardele de referință și se acordă companiilor care reușesc să satisfacă toate cerințele legale și de reglementare aplicabile în cadrul acestui domeniu. 

Certificarea RAR-OCP este un alt document prin care se confirmă oficial că produsele folosite de noi pentru sistemele de monitorizare GPS îndeplinesc standardele industriei.

Certificatul de înregistrare ORDA face dovada deținerii drepturilor de autor asupra programului software și a hărților folosite de noi. Mai exact, facem dovada faptului că soluția pe care o punem la dispoziție este unică pe piață și este proprietatea SAS Fleet Tracking.

Prin acreditarea din partea Ministerului Finanțelor Publice, se confirmă veridicitatea Foilor de parcurs emise de sistem și dovedește că acest raport este recunoscut de către instituțiile statului ca un sistem de calcul veridic al distanțelor parcurse și al consumului efectuat.

Ultimele noutăți

Îmbunătățește eficiența flotei: Managementul combustibilului îți aduce economii semnificative

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant uti

Află mai multe  

Monitorizare GPS și siguranță în timp real: SASFleet îți oferă soluții complete în managementul flotei

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă.

Află mai multe  

Top 5 motive pentru care trebuie să îți optimizezi rutele cu SASFleet

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, c

Află mai multe