fbpx Monitorizare GPS și siguranță în timp real: SASFleet îți oferă soluții complete în managementul flotei | SAS
siguranta flotei

Monitorizare GPS și siguranță în timp real: SASFleet îți oferă soluții complete în managementul flotei

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Siguranța flotei– mai mult decât o necesitate 

Cum te asiguri că îți menții flota în siguranță? Una dintre modalitățile prin care promovăm siguranța este prin implementarea senzorilor avansați. Acești senzori pot fi integrați pe aparatele GPS și monitorizează comportamentul șoferilor. Identifici și elimini stilurile de condus neadecvate care pot pune în pericol viața șoferilor. De asemenea, dispunem de senzori care monitorizează temperatura, deschiderea capotelor și portbagajelor, nivelul de combustibil, comportamentul șoferilor etc.  

Crează un mediu în care siguranța este valorificată 

SASFleet îți oferă posibilitatea să monitorizezi și să gestionezi eficient vehiculele din flota ta. Prin modulul Guide Me, ai acces direct la destinația dorită și navighezi cu ușurință către punctele de interes. Funcția de monitorizare a flotei rămâne activă și îți asigură un nivel ridicat de siguranță pentru toate autovehiculele tale. Însă mai mult, monitorizând în mod constant autoturismele din flota ta, nivelul de siguranță este întotdeauna asigurat. 

Totuși, siguranța nu se limitează doar la tehnologie. Este important să creezi un mediu de lucru în care siguranța este prioritizată. Asigură-te că șoferii respectă mereu limitele de viteză în trafic și că aceștia nu conduc în stare de oboseală. Promovează minimul orelor de somn înainte de a se urca la volan și oferă resurse și instruiri pentru a spori conștientizarea privind siguranța rutieră. 

Lasă-ți flota pe mâini sigure 

La SASFleet, menținem flotele în siguranță și dorim să creăm un mediu de lucru plăcut pentru toți cei implicați. Investim în tehnologie avansată și soluții inovatoare pentru a-ți oferi controlul necesar în gestionarea flotei tale. Continuăm să promovăm siguranța și să acordăm atenție aspectelor legate de conducerea responsabilă. Siguranța nu este doar o necesitate, ci și o valoare esențială pentru succesul afacerii tale. 

Vrem să fim partenerul tău de încredere în călătoria către un business de succes. Oferim suport și soluții adaptate nevoilor tale specifice. 

Nu ezita să ne contactezi

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.