fbpx Beneficii management flotă auto - SAS Fleet Tracking | alarma.ro

Beneficiile unui management de flotă auto

Indiferent care este afacerea ta, SAS Fleet Tracking îți oferă servicii pentru managementul de flotă.

 

Căutăm să oferim eficiență maximă în fiecare situație.

 

Alegerile noastre pot influența productivitatea și totodată să reducă sau să crească cheltuielile. Dacă vrei să îți asiguri o stabilitate care să te ajute să îți atingi obiectivele propuse alege sistemul nostru de monitorizare GPS. Nu contează unde se află vehiculul tău, tu vei fi la curent cu orice date ai nevoie.

 

Află mai multe!

 

management flota auto 1.1

 

De ce ai nevoie de management de flotă?

Utilizarea sistemului nostru de monitorizare GPS crește șansele unui ROI pozitiv. Managerii de flote sunt la curent cu combustibilul consumat pe rutele parcurse de către șoferi, garantând o reducere a cheltuielilor și o creștere a productivității. Obținerea rapoartelor, a analizelor tehnice și economice, accesul la informații despre vehiculele din flota ta sunt ușor accesibile prin sistemul de monitorizare flotă. Alegând SAS Fleet Tracking vei elimina staționările inutile, abaterile de la rutele prestabilite, drumurile în interes personal al șoferilor și consumul excesiv de combustibil, generat de condusul agresiv.

 

Factorii principali pentru o funcționare optimă a unui management de flotă pot varia destul de mult, însă un lucru care rămâne valabil indiferent de momentul în care ne aflăm. Desigur, ne referim la reducerea costurilor. Diferite soluții de mobilitate sunt prevăzute în viitor pentru a identifica cât mai simplu nevoile și cererile companiilor într-un timp cât mai scurt, iar soluțiile propuse de noi să se plieze exact pe dorințele clienților.

 

Beneficiile pentru care merită să alegi SAS Fleet Tracking

Costuri mici

Serviciile noastre de management flotă auto și monitorizare GPS auto te ajută să faci economii.

Soluțiile noaste GPS sunt personalizate după nevoile tale și conțin doar senzorii și funcțiile pe care le alegi tu. Astfel poți să îți concentrezi resursele financiare așa cum îți dorești și să economisești bani.

Service-ul, training-ul și montarea se pot efectua oriunde în țară fără a fi nevoie să te deplasezi din județul în care te afli.

Avem mai multe forme de vânzare a serviciilor noastre de management al flotei auto:

  1. Poți beneficia de pachete prepayed cu acces la platformă pe perioade cuprinse între 1 și 5 ani
  2. Echipamentele pot fi închiriate dacă flota este numeroasă și investiția inițială ar fi prea mare în varianta de achiziție
  3. Poți cumpăra echipamentul cu un discount considerabil, dacă achiziționezi și plătești abonamentul pentru serviciul de management pe un an în avans

Economie

Cu ajutorul rapoartelor noastre investești acolo unde e nevoie.

Totodată, prin monitorizarea permanentă a transporturilor efectuate și prin analizele și rapoartele furnizate de noi, crești eficiența flotei tale auto și faci economii. Șoferii vor fi mai vigilenți, iar tu vei vedea ce se poate îmbunătăți în procesul tău de distribuție.

Cunoști în timp real poziția mașinilor, distanțele parcurse, depozitele vizitate, monitorizezi perioada de muncă și de odihnă, ești informat cu privire la stilul de condus al angajaților tăi.

Prin optimizarea rutelor vei face economie de combustibil și de timp. Cu ajutorul rapoartelor noastre poți să promovezi cei mai performanți șoferi și poți să îi corectezi pe cei cu stil de condus deficitar. Știi când limita de viteză este depășită și poți evita amenzile. Ai acces la istoricul șoferilor și al vehiculelor într-o fracțiune de secundă pentru a confirma spusele lor. Eviți uzura prematură a mașinii, scapi de distrugerea, înainte de vreme, a anvelopelor, elimini kilometrii făcuți în interes personal.

Monitorizare

Cu SAS Fleet Tracking flota ta auto este mereu sub control.

Prin intermediul platformei web ai un management complet al flotei tale: știi în timp real unde se află vehiculul tău, care este condiția mărfii, poți să estimezi timpul în care vehiculul ajunge la punctul de încărcare sau descărcare, știi dacă s-a umblat sau nu la marfă pe traseu, știi în timp real nivelul de carburant, ai un indicator real asupra kilometrilor efectuați de șofer în interes personal și nu numai. Astfel, iei mereu deciziile corecte și îți gestionezi flota mult mai eficient.

Prin detectarea șoferilor cu stil de condus agresiv și prin instruirea lor, șoferul, marfa și vehiculul sunt în siguranță.

Notificari

Tu alegi condițiile și noi monitorizăm lucrurile pentru tine.

Beneficiezi de alerte prin email atunci când anumite condiții sunt îndeplinite. Fie că este vorba de expirarea CASCO, RCA, ITP, fie că este vorba de ieșirea dintr-o zonă delimitată sau e vorba de depășirea vitezei legale, noi îți dăm de veste.

Avertizari

Fii mereu cu un pas înainte. Ai informațiile vitale mereu la îndemână.

Ești avertizat când e vorba de scăderi de combustibil, de o tentativă de bruiaj, de deschiderea capotei, deschiderea portbagajului sau de o intervenție neautorizată asupra GPS-ului.

În situații de urgență, deciziile rapide sunt cele mai importante, iar prin monitorizarea permanentă și prin alertarea rapidă poți să previi cazuri de urgență.

Oricare ar fi problema, noi te anunțăm în cel mai scurt timp ca să ai lucrurile sub control.

 

Atunci când alegi soluția pentru managementul flotei tale auto, vrei să ai certitudinea că este cea mai bună. Noi suntem de părere că soluția perfectă pentru un management corect al flotei tale trebuie, pe lângă o monitorizare completă, să te ajute să faci economii substanțiale. De aceea, îți punem la dispoziție un calculator care îți arată, în câteva secunde, care este cuantumul economiilor pe care îl poți atinge.

Calculează economiile! 

 

Vrei să te convingi de calitatea serviciilor noastre?

Vezi ce au spus clienții noștri

Ultimele noutăți

Îmbunătățește eficiența flotei: Managementul combustibilului îți aduce economii semnificative

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant uti

Află mai multe  

Monitorizare GPS și siguranță în timp real: SASFleet îți oferă soluții complete în managementul flotei

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă.

Află mai multe  

Top 5 motive pentru care trebuie să îți optimizezi rutele cu SASFleet

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, c

Află mai multe  

Avantajele clienților SAS Fleet Tracking

Service Client Extins

Toți clienții SAS Fleet Tracking beneficiază de un program de consultanță complet fără costuri financiare suplimentare, imediat după ce achiziționează serviciile noastre de management flotă auto și monitorizare GPS auto.

În această perioadă, training-urile cu privire la utilizarea interfeței de monitorizare le efectuam în locația indicata de către tine, în funcție de nevoile tale (poate fi sediul tău, sediul SAS etc).

Programul nostru de consultanță specializat include mai multe sesiuni de training-uri în funcție de numărul de echipamente instalate:

  • Pentru cei cu 5-25 echipamente instalate se susțin training-uri anuale.
  • Pentru cei cu peste 25 de echipamente instalate se susțin training-uri semestriale
  • Indiferent de numărul de echipamente, se pot solicita training-uri si la un interval mai scurt.

Sesiunile de training urmăresc următoarele direcții:

  • luna 1 – Întâlnirea cu clientul și susținerea unei sesiuni de training direct pe sistemele GPS SAS Fleet Tracking instalate pe flota sa auto.
  • luna 6 – Întâlnirea cu clientul și susținerea celei de a doua sesiuni de training cu rolul de a aprofunda cunoștințele dobândite după primele luni de utilizare pentru un mai bun management al flotei auto. Oferirea de consultanță și instruire acolo unde este nevoie, verificarea satisfacției clientului legat de serviciile oferite, efectuarea verificărilor de mentenanță.

Contactarea clientului și consultarea acestuia cu privire la modul de funcționare a sistemelor de management flotă auto și monitorizare GPS auto și a satisfacției acestuia legat de serviciile noastre are loc în fiecare an pentru toți clienții SAS Fleet Tracking, indiferent de numărul de echipamente instalate și de vechimea acestuia.

Odată cu achiziționarea serviciilor dedicate pentru management flotă auto, clienții noștri beneficiază de servicii de instalare și de mentenanță pe întreg teritoriul României, prin intermediul unei rețele naționale de parteneri autorizați 24/24 si 7/7.

Aplicație Web intuitivă și rapidă

Serviciile noastre de management al flotei auto îți pun la dispoziție o aplicație web sigură, rapidă, intuitivă și completă.

Datorită serverelor noastre, pe care le găzduim in data room-ul Orange, putem să stocăm în spațiul cloud toate informațiile primite de la sistemele GPS. Astfel, tu poți accesa prin intermediul unei conexiuni securizate la cele mai înalte standarde toate datele dorite. Mai mult de atât, toate datele sunt salvate și criptate automat într-un server de back-up pentru a fi ușor accesibile.

Prin tehnologia OLAP implementată de colegii noștri, reușim să procesăm prin serverele noastre toate datele furnizate de soluțiile GPS (management flotă auto și monitorizare GPS auto), încă dinainte de a fi solicitate de către tine. Prin utilizarea unui algoritm avansat, datele sunt procesate pe fundal de către serverele SAS și sunt pregătite din timp pentru rapoarte. Astfel, ai acces într-o fracțiune de secundă chiar și la analize tehnice cu filtre avansate sau pentru un număr de vehicule foarte mare.

În cei peste 18 ani de experiență pe piața sistemelor GPS, am dezvoltat o platformă care este lăudată de clienți prin simplitatea de utilizare, prin timpii de generare a rapoartelor și prin multitudinea de analize pe care le poți accesa.

Parteneri de incredere

SAS Fleet Tracking a reușit prin calitatea serviciilor sale să formeze și totodată să mențină parteneriate puternice cu companii de renume.

În prezent, SAS Grup face parte din grupul de firme AROBS, una dintre cele mai mari companii din industria IT din România. În plus, SAS Fleet Tracking este, de mai bine de 5 ani de zile, partener Orange și, totodată, are o rețea de parteneri tehnici - firme de mentenanță și montaj de pe întreg teritoriul României.

Printre cei mai importanți clienții noștri, care folosesc sistemele de management flotă auto și monitorizare GPS auto, putem să amintim companii precum: ALD, Ambient Grup, Aquaserv, Boromir Prod, Cellular One, Crown Cool, Deep Serv, Ecoterm, Groupama Asigurări, Luna B&R, Max Loads, Medicover, Meesenburg Romania, Metalbac & Farbe, Pambac, Șapte Spice, Soufflet Agro Romania, Vel Pitar etc.

Solutii Personalizate

Prin produsele oferite de noi reușim să acoperim întreaga gamă de servicii de management flotă auto și monitorizare GPS auto, în funcție de nevoile tale.

Soluțiile pentru management flotă auto și monitorizare GPS auto sunt negociate cu experții noștri. Pornim de la soluția de bază, soluție care îți furnizează informațiile de strictă necesitate.

Apoi, în funcție de nevoile tale pentru management flotei auto, putem să adăugăm facilități software și hardware suplimentare, astfel încât să ajungem împreună la nivelul de detaliu pe care îl cauți.

Portofoliul nostru îți pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni din care tu o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine. De asemenea, beneficiezi și de un preț personalizat negociind direct cu agentul nostru de vânzări, în funcție de mărimea flotei auto.

Noi îți putem oferi soluții de monitorizare gps auto indiferent de tipul de industrie în care activezi sau de tipul de flota pe care o deții. Avem soluții de monitorizare care acoperă plaja vehiculelor mari, medii, cât și a celor mici. Inclusiv bărci, mașini agricole sau motociclete.