fbpx Sisteme GPS, hărți GPS, sondă litrometrică- SAS Fleet Tracking | alarma.ro

Echipamente și Produse - Sisteme GPS

SAS Fleet Tracking oferă o soluție complet integrată de monitorizare a flotei auto format din sistem GPS, hărți GPS, dispozitiv GPS și sondă litrometrică!

SAS Fleet Tracking oferă o soluție complet integrată de monitorizare flotă prin sisteme GPS de ultimă generație. Experții noștri au grijă ca sistemele GPS instalate să transmită non-stop informațiile dorite, iar prin intermediul platformei noastre web poți accesa oricând analize și rapoarte tehnice avansate. Alege serviciul de monitorizare GPS de la SAS Fleet Tracking pentru a lua deciziile corecte privind flota ta!

 

sistem GPS

 

Soluția de monitorizare prin sistem GPS propusă de noi are la bază următoarele tipuri de echipamente:

În cei 20 de ani de când oferim servicii de monitorizare, am căutat mereu să îți oferim cel mai înalt nivel de calitate. Din acest motiv, soluțiile noastre folosesc ultima tehnologie de pe piață: FMB110 și FMB120.

FMB110 și FMB120 fac parte din ultima generație de dispozitive GPS. Au un consum mic de energie, dimensiuni mici, sunt ușoare și rezistente la variații de temperatură. Sistemul GPS folosit de noi protejează în interiorul carcasei antenele GSM și GPS și dispun de o protecție specială la bruiaje. Datorită chip-urilor de memorie, ele rețin cele mai recente informații chiar și atunci când sunt deconectate de la electricitate.

Prin tehnologia avansată de care dispune acest sistem GPS, vezi locația vehiculului tău cu o eroare minimă și vei dispune de o transmisie constantă de date, chiar și în condiții climatice nefavorabile.

Cele două sisteme GPS, FMB 110 și FMB 120 sunt compatibile cu o gamă foarte largă de vehicule. Începând de la camioane, utilaje, mașini mici și dubițe, până la mașini agricole, bărci și scutere, orice flotă poate fi monitorizată. Sistemul tehnic ingenios de care dispun echipamentele noastre permit alimentarea și montarea pe aproape orice tip de vehicul.

Ambele pot fi conectate la computerul mașinii și computerul de bord prin intermediul Teltonika LV-CAN200 și beneficiază de protecție împotriva suprasarcinii și a umidității.

Cel de-al doilea sistem GPS, FMB120, beneficiază și de o baterie incorporată, care te ține informat chiar și atunci când cineva întrerupe alimentarea dispozitivului (utilă în cazul în care îți este furat vehiculul sau când ai șoferi rău intenționați).

SAS Fleet Tracking folosește sisteme GPS, soluții software și hărți GPS cu tehnologii de ultimă generație pentru a asigura servicii de monitorizare la cele mai înalte standarde.

Soluția software folosite sunt dezvoltate de către experții SAS și urmăresc eficiența maximă în managementul de flotă. Algoritmul folosit de noi oferă un maximum de compatibilitate și putem să asigurăm transmisii cât mai stabile, comunicare rapidă cu serverele noastre și o localizare foarte precisă, prin hărți GPS special create de noi.

Serverele SAS Fleet Tracking sunt găzduite în data-room-ul Orange Romania SA. Acolo sunt stocate baze de date ce memorează pozițiile vehiculelor și istoricul traseelor efectuate. Accesul la baza de date se face securizat și criptat prin intermediul platformei web SASFleet. Odată autentificat, poți urmări pozițiile mașinilor și datele aferente recepționate de către sistemele GPS, în timp real.

Prin utilizarea unui algoritm special, serverele SAS Fleet Tracking pre-procesează constant datele primite de la sisteme GPS pentru raportare. Astfel, reușim să furnizăm rapoarte foarte complexe într-un timp foarte scurt. Toate aceste rapoarte pot fi personalizate și filtrate după nevoia clientului.

SAS Fleet Tracking folosește hărți gps ce acoperă toate standardele necesare pentru o localizare de maximă precizie. SAS Fleet Tracking a construit hărți GPS care conțin conține elemente precum numerele de casă, numărul de bornă de kilometraj (pe drumurile europene și pe autostrăzi), numele străzilor, numele clădirilor importante și alte elemente vizuale care determină tipul de șosea (drum național, drum județean, autostradă etc.), pădurile, relieful etc. Prin utilizarea acestor hărți GPS și a acestor date, și cu ajutorul unui sistem GPS, furnizăm niște rapoarte foarte clare, în care este identificat ușor traseul urmat de mașinile din flotă.

Din octombrie 2010, SAS Fleet Tracking dispune de hărți gps la fel de detaliate pentru toata Europa și recunoaște adresa fiecărei poziții transmise de sistemele GPS din orice locație.

sistem GPS 1,1

 

Produse oferite de SAS Fleet Tracking 

Prin intermediul produselor noastre, oferim sisteme GPS de supraveghere variate care permit urmărirea și supravegherea unuia sau mai multor vehicule deodată. SAS Fleet Tracking oferă produse și servicii (sistem GPS de control), hărți GPS, dar și supraveghere prin satelit destinate companiei tale:

Pentru un mai bun management al parcului auto deținut, SAS Fleet Tracking îți oferă dispozitive care recunosc identitatea șoferilor tăi.

Sistemul de recunoaștere este compus din: key reader, buzzer (sonerie), key tag și un token (cartelă) pentru șofer. Opțional, se pot achiziționa token-uri pentru fiecare șofer suplimentar pe autovehicul.

Modul de funcționare este simplu: în momentul în care șoferii descuie ușa, sistemul de recunoaștere emite un sunet continuu, până când angajatul se autentifică cu cartela. De asemenea, se poate opta pentru un sistem care împiedică pornirea motorului până la scanarea token-ului deținut de șofer.

Prin intermediul lor, se salvează în baza de date numele șoferului, traseul, staționările făcute de acesta și orele petrecute pe traseu. Astfel, se poate face o fișă personală detaliată, în care poți să vezi nivelul de performanță al șoferilor tăi.

Oricare sisteme GPS achiziționat poate fi conectat la bordul mașinii pentru furnizarea unor informații suplimentare precum turație, odometru ( kilometri efectuați ), total combustibil folosit și nivelul de carburant din rezervor. Ele transmit și traduc protocolul computerului de bord spre protocolul echipamentului GPS folosit.

Dispozitivul utilizat de noi este Teltonika LV-CAN200. Acest dispozitiv permite citirea calculatorului de bord la camioane, autobuze, dubițe sau alte vehicule mai mici. Datorită acestui dispozitiv, conectarea se face simplu și facil prin intermediul mufelor deja existente.

Designul ingenios îl face rezistent la variații de temperatură, iar datorită dimensiunilor mici este ușor de conectat pe orice fel de vehicul.

Pentru o monitorizare cât mai completă a flotei deținute de tine, SAS Fleet Tracking îți oferă senzori care pot fi integrați cu sistemele GPS. Prin intermediul lor, sunt transmise în timp real informații cu privire la schimbările care au loc asupra vehiculului. Pot fi detectate intrările și ieșirile din vehicul ( inclusiv din remorca cu marfă ), temperatura la care se află marfa transportată sau statusul utilajului.

Gama noastră de senzori acoperă:

 • monitorizarea temperaturii
 • recunoaștere deschidere portieră, portbagaj
 • recunoaștere mișcare braț macara, ridicare cupă buldozer etc.
 • pornire pompă

La orice sistem GPS montat pe vehicule se pot adăuga diverse dispozitive complementare pentru a extinde funcționalitățile acestuia.

Printre cele mai importante dispozitive adiționale, pentru aceste sisteme GPS auto, este releul special pentru motor. El poate preveni pornirea neautorizată sau poate opri motorul vehiculului tău prin o simplă apăsare de buton. Oriunde te-ai afla, poți astfel să ai control asupra mașinii tale.

La sistemele GPS se mai pot conecta butoane pentru întreruperea temporară a anumitor funcționalități:

 • Butonul pentru întrerupea parțială - distanța este calculată corect, dar poziția nu este înregistrată/afișată pe perioada activării acestui buton.
 • Butonul pentru întreruperea completă - monitorizarea GPS este complet dezactivată. La reactivare, aceste sisteme GPS, și dispozitivele complementare, transmit notificări eveniment, iar traseul este reluat din acel punct.

Pe lângă aceste componente se mai pot adăuga antene (dacă este cazul), cabluri de alimentare GPS etc.

Autovehiculele de mari dimensiuni sunt cele care produc cele mai mari costuri cu carburantul. O mare parte dintre aceste costuri se datorează unor pierderi nejustificate.

Sonda litrometrică vine în completarea unui sistem GPS de monitorizare oferit de Alarma.ro, pentru o evidență mai amănunțită asupra consumului real al camioanelor din flota ta auto. Acest echipament se amplasează în rezervorul camioanelor pentru a măsura cantitatea de motorina și transmite sistemului informații despre deviațiile anormale de volum.

Informațiile colectate sunt generate sub formă de rapoarte, oferind o imagine clară asupra situației reale a carburantului. Nu numai că te ajută să ții evidența alimentărilor și a consumului, dar semnalează și eventualele furturi de carburant, care reprezintă pierderi financiare semnificative. Sonda litrometrică, împreună cu un sistem GPS, elimină radical consumul nejustificat și te ajută să faci economii de pana la 25% pe lună din bugetul alocat combustibilului.

Dispozitivul Teltonika FMB 140 este un echipament complet de monitorizare, care conține atât un GPS cu baterie de back-up, cât și un procesor de date LVCan încorporat într-un singur device.

Care sunt avantajele folosirii Teltonika FMB 140?

Dispozitivul Teltonika FMB 140 poate să:

 • Citească datele CAN de la o gamă mare de vehicule: autoturisme, autobuze, camioane, autocare, utilaje și transporturi speciale.
 • Transmită consumul și nivelul real de carburant, kilometrajul complet, turație, comportamentul șoferului și multe altele.
 • Se poate conecta prin Bluetooth și are senzori pentru un consum redus de energie.
 • DIN / AIN configurabil pentru monitorizare și control flexibil de la distanță.

Fiind un dispozitiv 2 în 1, Teltonika FMB 140 este mai ușor de folosit, ocupă mai puțin spațiu, ai mai puține cabluri, primești aceleași informații calitative și mai ieftin cu 25.% decât cele doua elemente (GPS cu baterie de back-up și LVCan) achiziționate separat.

Contactează-ne pentru o ofertă de preț!

Teltonika FMB 204 este un GPS cu baterie de back-up de capacitate foarte mare, fiind soluția perfectă pentru vehiculele care nu sunt alimentate o perioadă lungă de timp.

Care sunt avantajele folosirii Teltonika FMB 204?

Dispozitivul Teltonika FMB 204 poate să:

 • Funcționeze fără a fi conectat la o sursa de curent pentru o perioadă mare de timp.
 • Are o autonomie de 9 zile în regim de heartbeat și de 20 de ore în regim de funcționare continuă.
 • Este waterproof, ceea ce îl face potrivit pentru a fi instalat în orice mediu.

Teltonika FMB 204 este soluția potrivită pentru vehiculele din agricultură, livrare, transport clasic și frigorific, securitate și altele.

Contactează-ne pentru o ofertă de preț!

Piața de sisteme GPS din România dispune de un mare potențial, însă dezvoltarea constantă a produselor și serviciilor oferite spre acoperirea nevoilor clienților este un factor major de diferențiere. SASFleet oferă sisteme GPS încorporate cu instrumente accesibile și o aplicație ușor de folosit, rapoarte cu generare instantă și analize complete care conferă o imagine reală asupra activității flotei auto.

Cu ajutorul acestor sisteme GPS, SASFleet te ajută să îți dezvolți afacerea prin optimizarea completă a flotei auto. Deoarece, în orice afacere, luarea celor mai bune decizii este un lucru strict necesar, ai nevoie de o imagine completă asupra tuturor factorilor care compun activitatea acesteia. SASFleet oferă clienților sisteme GPS de înaltă calitate, care integrează și sincronizează date cu privire la fiecare aspect din flotele auto: începând de la șoferi și până la vehicule, incluzând mentenanța și siguranța. Mai multe decât atât, aceste sisteme GPS au grijă 24/7 de flota ta auto!

SASFleet îți garantează îmbunătățiri importante în ceea ce privește eficiența, scăderea costurilor și siguranța sporită din primul moment în care vehiculul este pus în mișcare.

Modelele noastre de sistem GPS implementate te ajută să elimini cheltuielile inutile, fapt care atrage după sine multe alte beneficii: hărți complexe, soluții software de ultimă generație, senzori și dispozitive complementar, în funcție de nevoile fiecărui client.

Management-ul de flotă cuprinde o lungă listă de atribuții și sarcini constrânse de timp și buget limitat. Prin implementarea de sisteme GPS salvezi atât bani, cât și timp prețios. Mai mult decât atât, sistemele GPS oferă un control sporit asupra flotei auto și te alertează de fiecare dată când apare o neregularitate.

SASFleet te ajută să atingi cu ușurință idealurile propuse, fie că este vorba de performanță sau de economii. Sistemele GPS oferă, pe lângă monitorizarea permanentă a vehiculelor, abilitatea de a ține în siguranță șoferii, vehiculele și bunurile de valoare.

Indiferent de numărul de mașini sau tipul flotei auto, SASFleet este soluția potrivită oricărei cerințe. Costurile reduse și performanța crescută sunt principalii indicatori ai unei flote auto eficiente. Acest lucru contribuie atât la buna dezvoltare a afacerii, cât și la satisfacția ridicată a clienților.

 

sistem gps 1.2

 

Dat fiind faptul că afacerile se îndreaptă din ce în ce mai rapid spre digitalizare, software-ul și tehnologia de ultimă generație sunt condiții esențiale pentru a beneficia de cele mai bune servicii de monitorizare a flotei auto. Calitatea este elementul principal care conduce spre dezvoltarea sustenabilă a afacerilor, iar Alarma.ro nu neglijează acest detaliu. Atât echipamentele, cât și software-ul incorportat ridică standardul calității la un nivel înalt, prin fiabilitate și performanță.

SASFleet colectează, cu ajutorul modelelor de sisteme GPS disponibile, toate datele necesare pentru eficientizarea management-ului flotei auto și le generează sub formă de rapoarte și analize complexe într-un timp record. Accesul în aplicația SASFleetWeb se poate realiza de pe orice dispozitiv conectat la internet, la orice oră.

Ne dedicăm întreaga experiență dobândită în eficientizarea flotelor auto de orice tip și dimensiune, prin sisteme GPS de ultimă oră. Experții noștri se concentrează permanent pe găsirea și implementarea celor mai bune soluții pentru management-ul de flotă, acționând direct asupra factorilor legați de cost și performanță.

Ultimele noutăți

Îmbunătățește eficiența flotei: Managementul combustibilului îți aduce economii semnificative

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant uti

Află mai multe  

Monitorizare GPS și siguranță în timp real: SASFleet îți oferă soluții complete în managementul flotei

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă.

Află mai multe  

Top 5 motive pentru care trebuie să îți optimizezi rutele cu SASFleet

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, c

Află mai multe