fbpx Sas Fleet pentru camioane
sonda litrometrica

SASFleet pentru camioane

Companiile care dețin flote auto duc constant povara menținerii costurilor sub control. Pentru a răzbi, caută mereu noi modalități prin care să scadă costurile generate de mentenanța flotei auto. Una dintre cele mai bune modalități este integrarea unui sistem de monitorizare gps și, exclusiv pentru autovehiculele peste 3,5 tone, se montează și o sondă litrometrică.

Soluțiile de monitorizare flotă sunt compuse din funcționalități diverse, care încep de la simpla localizare gps a vehiculelor, monitorizarea consumului de combustil (sonda litrometrică) și ajung până la emiterea de rapoarte complexe care oferă informații detaliate despre exploatarea tuturor vehiculelor din flotă.

 

Sonda litrometrică  - aliatul tău pentru un consum eficient

 

Conform experților în domeniu și ca urmare a părerilor venite din partea utilizatorilor, sistemul de monitorizare flotă, inclusiv sonda litrometică pentru flotele de tonaj mare, ajută la scăderea costurilor cu combustibilul cu până la 25% în fiecare lună.

 

sonda litrometrica 1.1

 

Sonda litrometrică are rolul de a măsura nivelul de combustibil din rezervor. Odată instalată, aceasta măsoară imediat cantitatea de combustibil din rezervor, în staționare sau în mers. Sonda litrometrică se amplasează simplu în rezervorul vehiculului, pe orice tip de vehicul cu unul sau două rezervoare cu formă regulată și care au o înălțime mai mare de 38 cm.

Utilizând sonda litrometrică, poți elimina orice deviație de la un consum normal. Cu ajutorul acesteia, furturile de carburant sunt complet eliminate, alimentările sunt monitorizare, consumul de combustibil se monitorizează în timp real și se pot detecta scăderi semnificative ale nivelului de carburant din rezervor.

Sonda litrometrică este văzută ca fiind cea mai exactă și de încredere soluție de monitorizare a consumul de combustibil putând fi utilizată în numeroase domenii de activitate precum transporturi, agricultură, construcții, distribuție, etc.

Informațiile provenite de la sonda litrometrică sunt captate și redate ulterior sub formă de rapoarte. Cu ajutorul rapoartelor, poți vedea exact dacă cifrele se mențin în parametrii setați anterior. De asemenea, vei putea face comparații de la o luna la alta iar în cazul în care observi neregularități, să iei decizii axate direct pe problema care cauzează cheltuieli nejustificate.

 

sonda litrometrica 1.2

 

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.