fbpx GPS Auto & Monitorizare - SAS Fleet Tracking | alarma.ro

GPS Auto & monitorizare cu SASFleet

GPS Auto & monitorizare cu SASFleet

Ai vreodată impresia că plătești prea mult pentru serviciile de monitorizare GPS pentru parcul tău auto? Simți că uneori te copleșesc costurile care par să nu se mai termine? SAS Fleet Tracking oferă servicii complete de monitorizare flotă la prețuri competitive. Mai ales acum, când fiecare investiție trebuie făcută cu mare grijă, iar compania trebuie să își repornească motoarele în trombă.

Știm că, indiferent de tipul afacerii tale, costurile generate cu mentenanța flotei tale sunt printre cele mai mari. Vestea bună este că, în parteneriat cu SASFleet-alarma.ro, poți face economii considerabile! Cum?

Am pregătit pentru tine o ofertă imbatabilă!

Cere oferta!

 

Ce avantaje ai?

Oferta noastră este special concepută pentru clienții noștri! Așadar, pe lângă totalitatea beneficiilor care vin odată cu achiziționarea sistemului nostru de monitorizare prin gps auto, îți mai spunem unul, foarte important!

Soluțiile noastre de monitorizare digitală te ajută să îți îmbunătățești consumul de carburant, să reduci costurile cu mentenanța vehiculelor sau să crești gradul de responsabilitate în trafic al șoferilor tăi.

 

Poți elimina costuri suplimentare legate de:

 • consumul de carburant atunci când nu este necesar
 • eventuale furturi de combustibil
 • revizii neefectuate la timp
 • kilometri efectuați de către angajații tăi în interes personal

 

 

Soluțiile de monitorizare SASFleet te ajută să reduci costurile! 

Cere oferta!

 

gps auto 1.1

 

Anii de experiență și nenumărații clienți deserviți în cei peste 20 ani de expertiză în domeniul monitorizării de parcuri auto, ne-au ajutat în dezvoltarea celor mai bune soluții la prețuri de nerefuzat, pentru piața pe care activăm.

Acum, monitorizarea prin GPS auto devine mai ușoară. Beneficiezi de economii de carburant, elimini kilometrii în plus, eviți uzarea prematura a anvelopelor și ești mereu informat despre locația vehiculelor monitorizate. În plus, ai parte și de suportul echipelor dedicate din fiecare județ, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7

 

Digitalizarea. O componentă esențială în managementul flotei tale

 

Transformarea digitală este de acum o realitate cu care se confruntă orice companie, fie că activează în domeniul transportului, curierat sau distribuție de alimente. Simplu, digitalizarea este transformarea oricărei informații din formă analogică în formă digitală. Este practic un dosar electronic care conține toate documentele necesare desfășurării activității în cele mai bune și facile condiții.

Liderii de business implementează cu succes strategii digitale care aduc beneficii incontestabile afacerilor precum:

 • un timp mai scurt de execuție a proceselor,
 • îndeplinirea mai rapidă a obiectivelor,
 • creșterea calității rezultatelor,
 • experiență mai bună și eficiență crescută a angajaților,
 • o comunicare mai clară și
 • securitate sporită a datelor.

 

Conform unui studiu realizat de specialiști în domeniu privind lipsa digitalizării, au reieșit următoarele rezultate:

 • 80% din informațiile unei companii sunt încă păstrate pe hârtie
 • 60% din angajați pretrec mai mult de o oră din timpul de lucru pentru a reconstitui documente care deja există
 • 3% din documente nu sunt arhivate corespunzător și 5% din documente sunt pierdute
 • În medie, un documente este multiplicat de 19 ori
 • 50% dintre angajați petrec până la 15% din timpul lor cu citirea informației și 50% din timpul lor cu căutarea acelei informații

 

Digitalizarea permite datelor să devină informații. De obieci, companiile se confruntă cu un volum foarte mare de informații, zilnic. Prin digitalizare, această cantitate mare de informații este convertită în date. Utilizarea acestor date permite companiilor să facă diagnoze iar pe baza acestor diagnoze, să optimizeze.

În ceea ce privește serviciile de monitorizare prin gps auto, colectarea și utilizarea datelor este o metodă eficientă prin care managerii de parcuri auto dobândesc o atitudine proactivă. Prin digitalizare, toate informațiile privind vehiculul sau întreaga flotă auto sunt colectate și organizate automat într-o bază de date. Aceasta bază de date este accesibilă oricând și de oriunde doarece digitalizarea implică mobilitate. De asemenea, faptul ca toate aceste informații (rapoarte digitale) sunt disponibile oricând pentu a fi consultate, reprezintă punctul de pornire pentru o mai bună gestionare a costurilor privind vehiculele companiei tale.

                       

Soluțiile de monitorizare digitală SASFleet te ajută să reduci costurile!

Cere oferta!

 

gps auto 1.2

 

Optimizare. Cum scădem costurile utilizând SASFleet?

 

Serviciile de telematică și urmărire prin gps auto sunt sistemele responsabile de monitorizarea flotelor și transmiterea în timp real de date cu privire la numărul de kilometrii efectuați, consumul de combustibil, alimentări, localizarea vehiculului sau comportamentul șoferului la volan.

Indiferent de tipul afacerii, costurile legate de mentenanța flotei sunt mereu cele mai mari. De la combustibil, la anvelope, reparații și chiar furturi, toate afectează cel mai important aspect, banii.

 

Soluțiile de monitorizare digitală SASFleet te ajută să reduci costurile!

Cere oferta!

 

Ce beneficii ai daca utilizezi un serviciu de telematică?

 

 • Siguranța
 • Optimizarea costurilor și a rutelor
 • Monitorizarea consumului
 • Reducerea kilometrilor efectuați în interes propriu
 • Identificarea comportamentului în trafic a șoferului și
 • Utilizarea tuturor informațiilor pentru reducerea riscurilor și a costurilor.

 

Consumul de carburant, kilometrii în plus sau furturile reprezintă un cost de exploatare continuu care va afecta întotdeauna flotele auto. Cum poți să ții aceste costuri sub control și mai mult decât atât, să le optimizezi?

Soluția de monitorizare SASFleet îți pune la dispoziție o serie de funcționalități, dispozitive și alerte care transmit informații esențiale precum kilometrii efectuați, nivelul de combustibil din rezervor și combustibilul folosit, cine conduce autovehiculul, porniri sau opriri neautorizate ale motorului, senzori de temperatura și multe altele.

 

Cum scazi costurile cu SASFleet?

 

Conform expertizei noastre, am ajuns la câteva concuzii hotărâtoare:

 • 49% din clienți au reușit să facă economii însemnate prin monitorizarea atentă a consumului de carburant. Cât? 15 milioane de euro.
 • 54% din conducătorii auto și-au îmbunătățit stilul de condus, fapt ce a dus la minimizarea riscurilor în trafic și un consum mai scăzut de combustibil.
 • Furtul de combustibil te poate costa 15% din costul total pentru combustibil, în fiecare an. Cu folosirea unui sistem de monitorizare, tu poți să uiți de această grijă.  
 • La fiecare 10 mașini din cele deținute de compania ta, pierzi anual 10.000 lei, doar din kilometrii efectuați pentru deplasări inutile. Ești sigur că vrei asta?
 • Reviziile neefectuate la timp creează, și ele, costuri suplimentare.

 

Pentru că întotdeauna ceea ce vine din partea clientului este hotărâtor, ne-am gândit să vă povestim experiența unui dintre clienții noștri cu serviciile SASFleet. Clientul nostru are un parc auto mixtă, formată atât din vehicule de distribuție cât și din mașinile agenților de vânzări. Folosirea mașinilor de firmă în interes personal este demult o problemă pentru multe companii. Acestea se folosesc chiar și în weekend de către angajați. Prin utilizarea soluției noastre de monitorizare, s-a reușit economisirea a 125.000 euro anual, reducând astfel cu 70% kilometrii realizați în weekend de către flota de agenți.

Prin soluția SASFleet, se poate monitoriza cu exactitate respectarea rutelor, vizitele la clienți, timpul acordat fiecaruia, precum și ajustarea cotei lunare de carburant prin care compania a obținut o economie de carburant de 6000 l adaugând la economii circa 8000 euro anual.

Analizând o perioadă de 18 luni, compania a reușit să oprească un furt de combustibil, pus la cale de 10 șoferi prin modificarea manuală a datelor de pe tahograf. Aceștia au reușit să adauge un procent de la 20-48% de kilometrii ca fiind parcurși în mod real, sustrăgând 25.000 l de carburant în valoare de 33.000 euro. *

 

Cum te ajută SASFleet?

 

 • reduci costurile cu minim 10.000 lei/an chiar și dacă compania ta are cel puțin 10 mașini
 • elimini furturile de combustibil si faci economii de până la 15% din costul de combustibil
 • elimini deplasările inutile prin stabilirea unor rute clare și urmărirea mașinilor
 • elimini kilometrii în interes personal
 • elimini staționările cu motorul pornit
 • identifici și corectezi un comportament neadecvat la volan
 • reduce costurile prin monitorizarea stilului de condus
 • eviți amenzile și costurile cu service-ul prin gestionarea digitală a unor acțiuni necesare (foi de parcurs, service plan, avertizare exprirare documente).

*Acesta este un calcul estimativ, realizat pe un număr de 10 vehicule cu un rulaj mediu de 2500 km lunar și nu reprezintă obligație contractuală a SAS Fleet Tracking. Cifrele pot să difere în funcție de numărul de vehicule din flotă și numărul de kilometrii realizați lunar.

 

Soluțiile de monitorizare digitală SASFleet te ajută să reduci costurile!

Cere oferta!

 

gps auto 1.3

 

Accelerează pe drumul spre success

 

Mai este un singur pas pentru ca afacerea ta să sa apuce drumul către un success răsunător. Decizia de îmbrățișa digitalizarea și de a implementa servicii de monitorizare prin gps auto este acum mult mai simplu de luat.

Informația stă la baza cunoașterii. Evoluția companiei depinde acum doar de tine. Gestionarea flotei și a bugetelor este acum la îndemână. Uită de kilometrii în plus sau consum prea mare! Beneficiile și rezultatele care se pot obține datorită sistemelor telematice de monitorizare sunt de necontestat.

Pe lângă multitudinea de funcționalități, soluția SASFleet vine la pachet cu o echipa dedicată pe toată perioada contractuală, gata să ofere informații necesare sau să remedieze orice situații 24/24, 7 zile din 7. De asemenea, fiecare client beneficiază, imediat după semnarea contractului de consultanță specializată și training-uri pentru utilizarea soluției.

Pentru ca totul să fie mai simplu și mai la îndemână, montajul si mentenanța echipamentelor se face de către service-urile noastre partenere, existente pe întreg teritoriul României. 

Convinge-te singur de serviciile noastre prin acest demo gratuit!

 

Ca să nu crezi că e laudă de sine, am documentat video. Atenție! este un video foarte scurt, pentru că orice raport se emite în 1 secundă. Mai multe detalii aici 

Cere oferta!

 

Cum poți beneficia de un GPS auto de calitate?

 E simplu! Răspunsul se află la un singur click distanță. Completează acum formularul de mai jos și ia-ți pachetul!

Aplică acum și garantăm că primești un răspuns din partea noastră în maximum 5 ore. Stai fără grijă! Serviciile noastre de montaj acoperă întreg teritoriul țării. Indiferent unde te afli, beneficiezi de montajul aparatelor gratuit, din partea unor echipe dedicate. Mai mult decât atât, pentru a te convinge de calitatea serviciilor încearcă gratuit soluțiile noastre de urmărire vehicole și GPS auto timp de 7 zile.

Dacă vrei să discuți cu echipa noastră de vânzări, ne găsești în București. 

 

Nu mai sta pe gânduri, cere oferta acum!

 

Ultimele noutăți

Îmbunătățește eficiența flotei: Managementul combustibilului îți aduce economii semnificative

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant uti

Află mai multe  

Monitorizare GPS și siguranță în timp real: SASFleet îți oferă soluții complete în managementul flotei

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă.

Află mai multe  

Top 5 motive pentru care trebuie să îți optimizezi rutele cu SASFleet

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, c

Află mai multe