fbpx SAS Fleet Tracking - un jucător major pe piața serviciilor de monitorizare auto

Monitorizare auto prin SAS Fleet Tracking

Istoricul SAS Fleet Tracking pe piața serviciilor de monitorizare auto

Compania SAS Fleet Tracking este un jucător major pe piața de management de flotă auto și servicii de monitorizare auto din România. Este primul producător de sisteme GPS din România și de mai bine de un deceniu se află printre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare auto din București.

Folosind tehnologie de ultimă oră, oferim soluții complete de monitorizare auto pentru orice tip de flotă: mașini de serviciu, mașini personale, bărci, scutere, vehicule agricole, utilaje etc. Cei peste 20 ani de experiență pe piață, ne-au propulsat în topul furnizorilor de servicii de monitorizare auto din țară. SAS Fleet Tracking pune la dispoziția companiilor soluții de monitorizare GPS de cea mai înaltă calitate, eficientizând în cel mai mic detaliu tot procesul de monitorizare flotă.

 

monitoeizare auto 1.1

 

SAS Fleet Tracking a fost înființat în anul 2002, cu sediul în București. Tot în acel an a lansat primul dispozitiv GPS și a devenit primul producător de sisteme GPS din Romania.

Portofoliul companiei cuprinde, la această dată, peste 4000 de clienți din România.

 

Află care sunt clienții noștri și ce spun ei despre colaborarea cu SAS Fleet Tracking.

Află mai multe

Powered by AROBS

 

Din 2018, SAS Fleet Tracking face parte din grupul de firme AROBS.

În prezent, AROBS are peste 800 de angajați, în birourile din România și în filialele internaționale din Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia. AROBS lucrează cu clienți din peste 14 țări, de pe trei continente și are domenii de înaltă expertiză precum travel&hospitality, automotive, home automation & life sciences, IoT, enterprise solutions.

Înființată în 1998, AROBS Transilvania Software este una dintre cele mai importante companii de IT din România. 

Află mai multe

SAS Fleet Tracking - Alarma.ro

 

SAS Fleet Tracking relansează site-ul alarma.ro cu o nouă interfață, mai rapidă și mai ușor de folosit ca niciodată pentru serviciile noatre de monitorizare auto. Noul site preia toate funcțiile și informațiile necesare pentru tine.

Alarma.ro rămâne domeniul principal al companiei și va oferi în continuare cele mai recente informații legate de serviciile noastre și reprezintă principalul nostru canal de comunicare online.

 

monitorizare auto 1.2

 

Noul site există pentru ca tu să fii mereu informat și conectat la cele mai noi trenduri din domeniul serviciilor de monitorizare a flotei auto. Și pentru că noi ținem cont de părerea ta, am regândit alarma.ro ca tu să poți să accesezi orice informație instant de pe orice dispozitiv.

 

optimizare
Toți managerii știu că flota este una dintre cele mai mari consumatoare de resurse
completează datele tale de contact pentru a primi linkul de descărcare
* campuri necesare
Permisiuni GDPR *
Marketing *

Ultimele noutăți

Conducerea ecologică și rolul acesteia în managementul de flotă

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică?

Află mai multe  

Provocări în business pe care managementul de flotă te ajută să le rezolvi în 2023

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual.

Află mai multe