fbpx Ce avantaje poți obține dacă alegi mașini electrice? | SAS
masini electrice

Ce avantaje poți obține dacă alegi mașini electrice?

 

Subiectul legat de mașinile electrice a câștigat teren în ultima perioadă din mai multe motive. Unul dintre ele fiind, desigur, din cauza creșterii prețului la combustibil. Carburantul este un factor principal în desfășurarea activităților companiilor care dețin flote auto, de aceea suntem curioși de orice opțiune care poate minimiza și optimiza costurile. Prețul energiei electrice este vizibil mai mic decât cel al combustibililor fosili.

Într-adevăr, este nevoie de o perioadă de timp până la luarea deciziei finale de a include vehicule electrice în cadrul flotei auto, iar alegerile de acest fel trebuie privite sub mai multe aspecte, însă putem să ne îndreptăm atenția spre avantajele pe care vehiculele electrice le aduc managementului de flotă.

 

Costuri de întreținere mai mici

Mașinile electrice au o cere mai scăzută când vine vorba despre mentenanță în comparație cu vehiculele clasice. De exemplu, motorul electric încurajează utilizarea frânei de motor. Acest aspect garantează o durată de viață mai prelungită a plăcuțelor de frână și a anvelopelor. “Plinul” pe care îl faci cu energie electrică este, de asemenea, mult mai ieftin decât alimentarea pe care o faci în mod obișnuit cu combustibili fosili. Dacă distanța parcursă este mai mult de 60 kilometri pe zi, vehiculul electric devine mai economic.

 

Mai puține emisii, mai multă sustenabiliate mobilă

Odată cu alegerea integrării vehiculele electrice poți ajuta la crearea unui mediu mult mai sustenabil, mai ales luând în considerare orașele aglomerate unde aerul este poluat. Emisiile de carbon pot fi reduse semnificativ în momentul în care alegi o mașina electrică atâta timp cât sursa de alimentare electrică este curată.

 

Poluare fonică scăzută

Trăim într-o lume care este în continuă mișcare și dezvoltare. Regăsim aglomerație și trafic aproape în oricare parte a zilei, în special în orașele cu un număr ridicat de locuitori. Vehiculele electrice sunt renumite pentru modul lor foarte silențios de rulare, reducând poluare fonică. Conform celor de la World Health Organization, zgomotul în exces poate chiar să afecteze sănătatea oamenilor.

 

Rute optime pentru flota ta

În continuare monitorizarea flotei rămâne un subiect de interes activ pentru managerii de flotă. Accesul la date, informații despre cele mai optime rute de parcurs, revizii care trebuie efectuate la timp, sunt elemente pe care nu vrem să le neglijăm. Pentru asta, sistemele noastre de monitorizare GPS te țin la curent cu tot ce ai nevoie. Dacă vrei să afli mai multe informații despre optimizarea flotei tale auto, contactează-ne!

 

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.