fbpx Fii manager de flotă ecologică cu SASFleet

Fii manager de flotă ecologică și eficientă cu SASFleet

Începe chiar de astăzi drumul spre o flotă mai eficientă și mai ecologică. Alege Fleet Care, soluția rapidă pentru managementul flotei tale. Reduci consumul de combustibil și îți eficientizezi flota.

 

Special pentru managerii de flotă, am pregătit un pachet complet de management și monitorizare sistem GPS, la un preț special, care te va ajuta să reduci substanțial costurile cu flota ta auto și să reduci costurile cu combustibilul cu pana la 25%!

Funcționalitățile incluse în noua noastră ofertă acționează multilateral, pentru optimizarea consumului de resurse, eficientizarea activității, reducerea costurilor și maximizarea profitului. Mai mult decât atât, sporești controlul asupra flotei tale și iei decizii mai bune cu ajutorul datelor exacte generate în timp real și a rapoartelor complexe cu privire la costuri.

pachet promotional

Contactează-ne acum!

Sună-ne

 

Beneficiile incluse în pachet:

 

  • Dispozitivul FMB 140 – dispozitiv 2 în 1 (GPS cu baterie de back-up și LVCan), potrivit pentru o gamă largă de vehicule, ce are capacitatea de a citi datele CAN, transmite informații legate de consumul de combustibil, turație, stilul de condus al șoferului, poate fi conectat prin Bluetooth și dispune de DIN/AIN configurabil pentru control la distanță;
  • Modulul Fleet Care – soluție digitală avansată de management de flotă care permite înregistrarea și gestionarea tuturor informațiilor necesare pentru buna administrare a flotei auto.
  • Licență SASFleet – la alegere, pe o perioadă de 12, 24 sau 36 de luni.
  • Montaj la un service partener SASFleet este inclus în preț.

 

Vrei să începi vara cu reduceri de costuri? Alege, din oferta noastră, pachetul potrivit pentru flota ta; alege o monitorizare prin sistem GPS de la SASFleet!

Contactează-ne acum!

Sună-ne

 

Vezi tot, știi tot cu Fleet Care

 

Ca manager de flotă, te confrunți zilnic cu situații care îți pot pune la încercare limitele. O mașină defectă, marfă care nu ajunge la timp, alimentări cu carburant care nu sunt necesare, abateri de la traseu și multe altele. Ziua ta se împarte deseori între gestionarea tuturor acestor probleme și între încercarea de a aduce un plus valoare și profit companiei în care lucrezi. Ai nevoie de monitorizare prin sistem GPS de un sistem gps auto de calitate care să îți țină sub control cheltuielile cu flota ta, totodată obți și monitorizare consum combustibil

 

Fleet Care 1.1

 

 

Fleet Care este cel mai bun și cel mai complex serviciu de fleet management de pe piață la momentul actual, fiind conceput special pentru a furniza o mare varietate de informații managerilor de flotă dar, în același timp, să fie și foarte ușor de utilizat.

Știm, probabil te gândești deja la costurile pentru achiziția unui nou serviciu de monitorizare gps pentru flota ta. Ne-am gandit și la acest aspect. Pe lângă dorința de a face un serviciu de management de flotă nou, mai bun și mai complex, am vrut să fie și accesibil.

 

Contactează-ne acum!

Sună-ne

 

Ce aduce nou Fleet Care?

 

centru de costCreaza centre de cost - Fleet Care permite crearea unor centre de cost, care înglobează totalitatea costurilor pe care le presupune unul sau un ansamblu de  vehicule, pentru ca tu să întelegi și să asiguri o mai bună utilizarea resurselor financiare și, implicit, respectarea bugetelor stabilite. 

 

 

verificare costuri

Verificarea costurilor - Fleet Care oferă opțiunea de a verifica într-un timp foarte scurt cheltuielile cu una sau mai multe mașini din flotă, pentru orice interval de timp dorit – zi, săptămână, lună sau an.

 

 

cost pe kmCosturile/km – Generează costul/km în câteva secunde, pentru orice mașină din flota ta.

 

expirare documente

Expirarea documentelor nu te va mai lua prin suprindere – Fleet Care permite introducerea de date și atașarea de documente precum asigurări, taxe, autorizații sau revizii, cu setarea datelor de început și final a acestora, pentru ca înainte de ajungerea la termen să emită alerte de exprirare.

 

 

click

Orice informație la un click distanță – cu Fleet Care nu mai trebuie să cauți printre multitudinea de fișiere sau documente pentru a afla informația de care ai   nevoie. Modulul permite gruparea tuturor datelor despre flota ta pentru a-ți fi la îndemână atunci când este necesară.

 

 

Investițiile mici aduc câștiguri mari

 

Costurile sunt mereu un subiect de discuție important, indiferent de domeniul de activitate al unei companii. În managementul de flotă, costurile reprezintă punctul central, cel de la care poate pleca orice decizie.

 

Dacă tu investești 1 euro/lună/mașină pentru Fleet Care, ce vrei să primești în schimb?

 

  1. Costuri reduse – un sistem de localizare gps care îți oferă în orice moment date privind cheltuielile cu flota sau mașina.
  2. Decizii rapide – ai toate informațiile la îndemână pentru a lua decizii rapide, conștiente și pertinente.
  3. Timp – nu mai pierzi timpul căutând informațiile în alte departamente. Sunt toate la un click distanță.
  4. O mai bună gestionare a flotei auto – ești întotdeauna la curent cu situația financiară și tehnică a mașinilor din flotă și ai o privire de ansamblu pentru monitorizare consum combustibil.
  5. Disciplinarea șoferilor – o monitorizare sistem gps care te lasă să vezi ce fac șoferii tăi și știi când să intervii.
  6. Evitarea penalităților – amenzi, RCA, ITP sau alte taxe nu te vor mai lua prin suprindere. Fleet Care trimite alerte atunci când acestea ajung la termen.

 

oferta Fleet Care 1.1

Contactează-ne acum!

Sună-ne

 

Vrei să fii și tu un manager de flotă ecologică? Te ajută Fleet Care!

Contactează acum un reprezentant pentru mai multe detalii.