fbpx Gestionarea activității flotei cu Fleet Care | SAS
gestionarea activitatii flotei

Gestionarea activității flotei cu Fleet Care

Managementul de flotă reprezintă un proces complex care implică buna gestionare a activității flotei dar și al costurilor. Un control amănunțit asupra tuturor cheltuielilor este o sarcină meticuloasă dar necesară, pentru ca flota auto să funcționeze eficient. Deciziile ulterioare privind investițiile, resursele sau dezvoltarea depind, în cea mai mare parte, de abilitatea managerilor de a gestiona bugetul într-un mod optim. Realizarea cu pixul pe hârtie sau într-un simplu excel necesită mult timp și energie, iar o mică greșeală poate schimba complet cifrele și poate conduce la o imagine eronată asupra cheltuielilor.

Soluțiile pentru managementul de flotă, precum Fleet Care, răspund nevoii managerilor de a păstra o evidență clară și amănunțită a fiecărui cost. Acest sistem analizează întreaga activitate a vehiculelor, facilitând deciziile ulterioare legate de buget. Conform Deloitte, printre beneficiile utilizării sistemelor software de management de flotă, se numără: reducerea costurilor și a consumului de combustibil, optimizarea rutelor, sporirea siguranței șoferilor, mentenanța predictivă și eficientizarea rapoartelor.

Cum poți gestiona eficient costurile cu Fleet Care?

Pentru a avea o imagine clară asupra cheltuielilor din bugetul flotei auto, este important ca fiecare element să apară în evidența managerilor. Fie că vorbim despre costurile cu vehiculele, cu asigurările, cu reviziile sau alte eventuale elemente care pot produce o cheltuială suplimentară, toate acestea trebuie gestionate și centralizate într-un sistem clar și unitar. SASFleet oferă posibilitatea de a înregistra fiecare cost în noul modul, Fleet Care.

Care sunt pașii de urmat?

  • Accesează Fleet Care din meniul aplicației  SASFleet Web;
  • Din secțiunea ”Nomenclator”:
    • accesează ”Centre de cost”, adaugă un nou centru de cost și salvează elementul înregistrat;
    • accesează ”Emitenți” și adaugă un emitent nou (pentru asigurări, autorizații, amenzi, accidente, revizii și reparații, taxe, combustibil sau alte documente) și salvează;
    • accesează ”Subcategorii” și adaugă o subcategorie nouă, pentru elementele enumerate la punctul anterior și salvează.

În acest mod, poți analiza în detaliu fiecare element care reprezintă o cheltuială cu flota auto, indiferent de natura sa. Atât costurile fixe, cât și cele variabile, sunt centralizate într-un singur loc si sunt stocate într-un mod eficient pentru a-ți oferi o imagine reală asupra cheltuielilor din buget.

Pentru a înțelege și mai bine modul de funcționare a modulului Fleet Care, urmărește materialul video suport:

 

 

Fleet Care - un asistent de nădejde al fiecărui manager de flotă

Fleet Care este cel mai nou modul marca SASFleet, care contribuie la eficiența și dezvoltarea flotei auto. Acest modul oferă managerilor de flotă posibilitatea de a-și păstra toate datele într-un singur loc, fără a pierde din evidență costurile sau alte elemente importante care contribuie la buna funcționare a flotei. Gestionarea costurilor reprezintă una dintre cele mai importante atribuții manageriale la nivel logistic, motiv pentru care Fleet Care conține o secțiune special destinată fiecărui element care reprezintă o cheltuială.

Dacă vrei să îți eficientizezi activitatea flotei auto și să optimizezi consumul de resurse, atunci soluțiile noastre sunt pentru tine! Managementul flotei auto este mult mai ușor când te poți baza pe o soluție digitală completă, care îți pune la îndemână toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru simplificarea activității! Vrei să experimentezi managementul de flotă la superlativ? Contactează-ne!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.