fbpx O colaborare de nota zece - Groupama și SAS Fleet Tracking | SAS
groupama

O colaborare de nota zece - Groupama și SAS Fleet Tracking

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice. Cu toate acestea, odată cu dorința de a reduce impactul negativ asupra mediului, organizațiile caută diferite modalități de a eficientiza și optimiza operațiunile și în cazul gestionării unui parc auto.  O soluție la o astfel de provocare este colaborarea cu profesioniști care îți ușurează munca zilnică. Pentru a realiza acest lucru, Groupama și SAS Fleet Tracking au construit de-a lungul timpului o prin încredere reciprocă și transparență.

 

Aplicația SAS Fleet Web îți oferă posibilitatea de vizualizare rapidă a rapoartelor în funcție de autoturismul care te interesează, de asemenea, ai ocazia să corectezi comportamentele șoferilor atât pentru siguranța lor, dar și pentru a reduce în timp consumul de combustibil. Având în vedere localizarea precisă a vehiculelor, elimini kilometri în interes personal, iar consumul de combustibil îl ți sub control. De asemenea, datele colectate ajută la informarea planificării strategice și fac operațiunile mai eficiente și mai rentabile. Pentru a furniza acest serviciu, Groupama a ales SAS Fleet Tracking ca un furnizor de încredere.

 

Analizele oferă informații cheie asupra performanței flotei și permit clienților să identifice domeniile în care pot fi aduse îmbunătățiri. Prin partajarea acestor informații, Groupama promovează o cultură a transparenței și promovează o colaborare mai strânsă între angajați și parteneri.

 

„Colaborarea noastră cu SAS Fleet Tracking este de nota zece din punct de vedere profesional.”

 

Într-un context global, implementarea soluțiilor colaborative a devenit din ce în ce mai importantă pentru companiile care doresc să maximizeze eficiența operațiunilor lor minimizând în același timp impactul asupra mediului. Într-o piață în evoluție rapidă, precum managementul de flotă în care așteptările clienților cresc într-un ritm rapid, companiile trebuie să găsească modalități de a-și îmbunătăți profitul, oferind, în același timp, clienților o experiență excepțională. Spre exemplu, asistența permanentă oferită de noi îți oferă un confort în plus știind că orice dificultate ai întâmpina cu flota auto, noi te putem ajuta. De asemenea, sistemele GPS de ultimă generație acoperă toate necesitățile unei flote auto.

 

Soluțiile de management de flotă permite companiilor să adune și să analizeze cantități mari de date, creând simultan mai multă valoare pentru clienții lor. Siguranța șoferului este o preocupare majoră pentru toate companiile și un număr tot mai mare de organizații implementează soluții de management de flotă pentru a le ajuta să monitorizeze comportamentul șoferului și să reducă riscurile. Prin monitorizarea factorilor precum viteza, tiparele de frânare și accelerația, angajatorii pot reduce probabilitatea accidentelor, îmbunătățind în același timp performanța șoferului și maximizând productivitatea.

 

Orice client își dorește să facă economii și bugetul să fie cât mai bine optimizat, tocmai de aceea, folosind aplicația SAS Fleet Tracking, vei vedea economiile nu încetează să apară. Cei de la Groupama estimează o reducere de minim 10% din totalul cheltuielilor cu carburanți. Testează și tu chiar astăzi aplicația noastră web și convinge-te singur că gestionarea flotei auto poate fi mai ușoară.

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.