fbpx Rodbun estimează o reducere anuală cu cel puțin 5% în urma utilizării aplicației SAS Fleet Web | SAS
rodbun

Rodbun estimează o reducere anuală cu cel puțin 5% în urma utilizării aplicației SAS Fleet Web

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor. RodBun a ales SASFleet pentru a asigura managementul flotei cu ajutorul căreia produsele vor ajunge la mii de clienți, fermieri din întreaga țară.

Echipa Rodbun a folosit SAS Fleet Web și a constatat că are o interfață curată, prietenoasă cu utilizatorul, ceea ce facilitează generarea rapidă a datelor și o excelentă modalitate de a vizualiza rapoartele analitice și sintetice, alertele și chiar nivelul de combustibil din rezervor.

 

Este un sistem de monitorizare GPS cu o structură simplă și prietenoasă cu utilizatorul. Vizibilitatea, dar și organizarea paginilor din aplicație, facilitează operarea rapidă și cu ușurință.

 

Indiferent de domeniul în care activează clienții, aceștia au reușit prin intermediul aplicației să economisească cu flota auto, beneficiul cel mai important perceput de către colaboratorii noștri fiind organizarea eficientă a traseelor și monitorizarea șoferilor pe rutele parcurse. Cei de la Rodbun au reușit să reducă cu cel puțin 5% costurile anuale ale companiei cu ajutorul SAS Fleet Tracking.

Sistemele de monitorizare GPS nu doar că îți ușurează munca zilnică, dar te ajută să faci economii, te avertizează când apar nereguli în flota ta auto. Pe lângă asta, te poți baza pe acuratețea rapoartelor afișate în aplicație și se emit în doar 1 secundă, fără să mai fi nevoit să cauți prin arhivele fizice.

 

Colaborarea dintre SAS Fleet și RodBun este una deosebit de apreciată de ambele companii, iar partenerii noștri au evaluat foarte pozitiv nivelul de profesionalism al colegilor.

 

Toate solicitările companiei Rodbun primesc răspuns rapid și soluții adecvate.

 

Fiecare companie care devine clientul nostru apreciază echipa dedicată, gata să ofere informații și suport oricând este nevoie. 

Dacă ești interest de aplicația SASFleet, îți putem oferi pachete personalizate, în funcție de necesitățile companiei tale.  

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.