fbpx SAS Fleet Tracking și Coca Cola - SAS Fleet este o aplicație utilă, care ne satisface toate necesitățile în acest moment
colaborare coca-cola

SAS Fleet Tracking și Coca Cola - SAS Fleet este o aplicație utilă, care ne satisface toate necesitățile în acest moment

 

Părerea clienților vis-a-vis de produsele SASFleet este cea mai importantă pentru echipa noastră. Așa ne dăm seama cum putem îmbunătăți atât soluțiile pe care le oferim, cât și aplicația web, pentru ca managerii de flote să aibă parte de cea mai plăcută experiență în vizualizarea informațiilor. De asemenea, încercăm să menținem timpul de accesare a datelor cât mai scurt pentru că știm cât de pline sunt zilele unui manager de flotă, iar fiecare minut este important. Soluțiile noastre de monitorizare GPS te ajută să optimizezi munca din cadrul parcului auto.

 

Noi, SAS Fleet Tracking, ne bucurăm de colaborarea pe care o avem cu Coca Cola și mai ales că putem contribui la livrarea rapidă și în siguranță a băuturii cu ajutorul monitorizării constante a vehiculelor din flotă.

Avem deja un feedback valoros din partea reprezentanților Coca-Cola, aceștia fiind foarte mulțumiți de aplicația noastră, deoarece au reușit să își eficientizeze procesele de distribuție cu ajutorul funcționalităților marca SAS Fleet. Hărțile GPS sunt utilizate constant de către șoferii companiei, oferind rapid informații de maximă precizie despre localizare și nu numai.

 

Utilizând aplicația SAS Fleet noi am scăpat de grijile extra. Orice informație avem nevoie să accesăm despre flota auto, ne este livrată rapid. Suntem nerăbdători să testăm și alte opțiuni ale aplicației pe viitor.

 

Monitorizarea nu ar putea fi realizată  în lipsa dispozitivelor GPS. Indiferent de condițiile meteo sau mărimea autovehiculelor, acest sistem se poate instala rapid. Iar dacă întâmpini probleme, nu-ți face griji, noi oferim consultanță mereu și îți răspundem la orice întrebare. Acest aspect e confirmat chiar și de feedback-ul primit din partea Coca-Cola:

 

Comunicarea cu echipa SAS Fleet este mereu o experiență plăcută. Mi-au răspuns la întrebări legate atât despre montarea GPS cât și când au apărut probleme unde aveam nevoie de ajutor pentru a le rezolva.

 

Să nu uităm de rapoartele pe care le poți genera direct din aplicație. Orele pe care le pierdeai în așteptarea acestora au dispărut, iar acum există doar secunde. Atât de rapid ajung la tine când ești client SAS Fleet!

De asemenea, clientul nostru este mulțumit de informațiile generate cu ajutorul aplicației, având o imagine clara asupra flotei. Rapoartele generate de SAS Fleet Tracking pentru flota auto sunt următoarele: localizare flotă auto, staționare, viteze, distranțe parcurse, ieșiri din zona de interes, raportul dinamic.

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.