fbpx SASFleet - managementul de flotă care reflectă dedicarea ta și care te ajută la eficientizarea costurilor cu flota auto
eficientizare costuri flota

SASFleet - managementul de flotă care reflectă dedicarea ta și care te ajută la eficientizarea costurilor

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto. Toate aceste rotite trebuie să fie învârtite la o acuratețe mare ca întregul mecanism să funcționeze optim, o sarcină foarte dificilă când lipsesc informații amănunțite.

De ce să te complici, când poți lăsa adunatul de date exacte în seama SASFleet, totul la un preț avantajos. Ne referim aici la locația în timp real a fiecărui autovehicul pe care îl gestionezi, câți litri de benzină sunt în rezervor sau care este stilul de condus al șoferilor. Toate aceste imformații ajută la stabilirea unui plan de optimizare.

 

Când te gândești să îmbunătățești performanța flotei tale, SASFleet te ajută și cu eficientizarea costurilor

 

Carburant

Cel mai probabil ai în plan reducerea costurilor prin eficientizarea transportului. Prețul carburantului pune presiune pe bugetele firmelor care se ocupă cu transportul de marfă sau pasageri. Indiferent cât de mare sau mică este flota pe care o gestionezi, e important să știi care este costul pe kilometru și să știi dacă fiecare resursă investită ajunge unde trebuie.

SASFleet oferă o platformă web prin intermediul căreia ai o privire de ansamblu asupra flotei tale. Ți se prezintă în timp real locația autoturismului, dacă a fost la punctul de încărcare/descărcare, dacă a făcut abateri de la drum și care este nivelul de carburant pe parcursul traseului. Aplicația trimite alerte și atunci când vine vorba despre furt de combustibil sau marfă. Pentru siguranța transportului este necesar un sistem care să fie rapid, eficient și care să prezinte datele cele mai relevante fără a bulversa receptorul.

 

Rapoarte

O altă caracteristică importantă a produsului este că poate stoca și prezenta date și despre stilul de condus al șoferului, lucru ce influențează atât consumul, cât costurile de mentenanță ale vehiculului. Șoferul ia decizii mai bune în trafic și transformarea unui stil mai agresiv de condus într-unul mai relaxat. Reduci din riscurile de accidente și eficientizezi costurile flotei tale auto.

Toate cele enumerate duc la o economie de până la 25% din veniturile cheltuite în mod normal. Dacă ai toate datele problemei știi unde ai nevoie sa faci o schimbare. Niciun plan de bătaie nu este bazat doar pe asumții, cu toate datele pe care le culege SASFleet, se întocmesc rapoarte din care poți să iei decizii de optimizare.

 

SASFleet s-a gândit la toate nevoile tale. Serviciile de monitorizare flotă auto de la SASFleet vin să răspundă exact provocărilor tale zilnice la un preț avantajos.

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la ralanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.