fbpx AROBS360- aplicații pentru companii
aplicații arobs360

AROBS 360° – Ghidul complet pentru optimizarea afacerii tale

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru optimizarea acestora

Înființarea și dezvoltarea unui business reprezintă visul multor oameni, deoarece mediul de afaceri devine din ce în ce mai atractiv pe măsură ce societatea progresează. Uneori însă, lucrurile par să ia întorsături radicale, iar business-urile să întâmpine diverse probleme, drept dovadă fiind neașteptata criză din ultimele luni. Pentru a face față situațiilor dificile și pentru a se putea adapta constant schimbărilor mediului de afaceri, este necesar să beneficiem din partea ajutorului extern, fie el din partea statului sau din partea companiilor private.

AROBS 360° își îndreaptă atenția spre necesitățile business-urilor din România și oferă aplicații și soluții complete pentru fiecare dintre acestea. Acest whitepaper îți oferă informații importante despre modul în care poți să îți optimizezi la scară largă cheltuielile, să identifici și să elimini anumite probleme existente și să îți eficientizezi în totalitate afacerea. AROBS 360 este ghidul spre buna dezvoltare a afacerilor, prin intermediul digitalizării și automatizării, bazat pe o expertiză puternică.

Aici găsiți toate informațiile care vă interesează!

 

aplicatiiarobs360 1.1

 

AROBS - furnizor de soluții și aplicații IT inovatoare

AROBS Transilvania Software a fost înființată în anul 1998, în Cluj-Napoca, activând în domeniul serviciilor de software development și IT outsourcing. Timp de mai bine de două decenii, compania AROBS a crescut în mediul de afaceri românesc, fapt care a conferit acesteia o profundă cunoaștere cu privire la necesitățile afacerilor din întreaga țară. Pentru că a știut încă de la început să valorifice potențialul de care dispune, AROBS s-a extins treptat și în alte orașe, înglobând la momentul actual 7 sedii și peste 1000 de angajați. Pe baza experienței și a numeroaselor proiecte de succes, compania se bucură de o puternică expertiză în domeniul serviciilor software. Fiind permanent la curent cu noile tehnologii, AROBS își îndreaptă tot mai mult atenția spre digitalizare și oferă soluții de ultimă generație, menite să asigure dezvoltarea companiilor din România.

AROBS își pliază serviciile pe nevoile companiilor de orice tip și orice dimensiune, drept dovadă oferă soluții variate, pentru orice segment de activitate, după cum urmează:

 

MANAGEMENT DE FLOTĂ

SAS Fleet – Acest produs este pus la dispoziție de către Alarma.ro și se adresează tuturor flotelor auto, indiferent de tipul sau dimensiunea acestora. Soluția SAS Fleet este menită să eficientizeze flota auto, acționând concomitent pe mai multe direcții: monitorizare GPS, evidența consumului de carburant, colectarea de date cu privire la activitatea autovehiculelor și emiterea de rapoarte instant. Prin intermediul acestei soluții sunt optimizate cheltuielile, sunt eliminate furturile, deplasările inutile și multe altele. Economiile realizate de clienții SAS Fleet ajung să reprezinte chiar 30% din bugetul anual alocat flotei.

Mai multe detalii despre SAS Fleet puteți afla aici.

TrackGPS – Detalii despre TrackGPS puteți afla aici.

Fleet4Share – Detalii despre Fleet4Share puteți afla aici.

 

aplicatii arobs 360 1.2

 

OPTIMIZAREA AFACERII

SoftmanagerCRM+ oferă informații calitative despre activitatea afacerii și creează legături puternice cu clienții existenți sau potențiali ai acesteia. Mai mult decât atât, această soluție oferă o gamă largă de instrumente și strategii care conduc către o economie considerabilă de timp prin automatizarea anumitor proceduri interne.

Mai multe despre SoftManagerCRM+ puteți afla aici.

Optimall este un ansamblu de 5 soluții menite să automatizeze diverse activități de vânzări, management, inventarierea activelor, iar lista poate continua.

Mai multe detalii despre Optimall puteți afla aici.

AROBS monePOS reprezintă o tehnologie mult așteptată – plata extrem de rapidă și contactless a călătoriilor cu taxiul. Deși este momentan în stadiul de testare, pe piața românească acest produs se remarcă prin unicitate.

 

MANAGEMENT-UL RESURSELOR UMANE

UCMS by AROBS aduce în mediul de afaceri românesc două soluții eficiente pentru management-ul și administrarea personalului companiilor.

TrueHR este soluția potrivită pentru eficientizarea management-ului resurselor umane, fiind destinată să automatizeze anumite procese și să faciliteze diverse activități de administrare sau de training.

dp-Payroll este soluția necesară pentru a elimina eventualele erori umane involuntare din procesul de salarizare al angajaților.

Mai multe detalii despre puteți UCMS by AROBS afla aici.

 

REMOTE WORK

NABU este un produs menit să gestioneze cu ușurință angajații și activitatea acestora. Cu cât privim mai mult situația actuală a mediului de afaceri, cu atât ne dăm seama mai mult că avem nevoie să fim pregătiți când vine vorba de work from home. Drept urmare, NABU este soluția pentru buna gestionare a activității colective și continuitatea obișnuită a activității.

 

SERVICII SOFTWARE

Dat fiind faptul că AROBS Transilvania Software s-a afirmat încă de la început pe piața românească prin furnizarea de servicii software, astfel remarcându-se prin puternica expertiză și profesionalismul din domeniu.

Departamentul Proiecte Inovative– Acest departament oferă soluții inovative pentru companiile publice din România, raportându-se permanent la cele mai noi tehnologii și vizează necesitatea digitalizării într-o sferă cât mai largă. Mai multe detalii aici.

Departamentul de distribuție – Prin intermediul acestui departament sunt comercializate produse electronice variate din diverse domenii de activitate. Inițial, comercializarea se baza pe brand-ul Smailo, iar pe parcursul ultimilor 10 ani au mai adăugat la portofoliu branduri precum: MIO, TomTom, Garmin, Sharp, Silk’n, Motorola etc. Partenerii principali ai AROBS sunt reprezentați de cele mai importante lanțuri din magazine din România, mai exact Altex, EMAG, Auchan, etc.

Departamentul IT – este soluția care rezolvă necesitățile de bază ale companiei. Pentru că înainte de  a ne angrena în proiecte inovatoare și digitalizare, avem nevoie comunicare eficientă, securitate sporita și management eficient. Acest departament asigură sprijinul în implementarea Microsoft 365. Solicită consultanță la it@arobs.com.

Probabil te-ai identificat în una sau mai multe puncte pe care le-am enumerat anterior, lucru care dovedește încă o dată că, pentru o bună dezvoltare, ai nevoie de soluțiile oferite de AROBS Transilvania Software. Pentru a te informa concret cu privire la toate aceste soluții, ai la dispoziție AROBS 360° – ghidul complet de aplicații pentru optimizarea afacerii tale, prin digitalizare și automatizare.

Acum nu mai trebuie să aștepți momentul potrivit pentru a-ți înființa o afacere – AROBS este alături de tine și îți transformă visul în realitate!

Consultă ghidul nostru complet – AROBS 360 aici!

V-am trezit interesul?

Cere o estimare de pret si demo

Costurile pentru combustibil în afacerea ta pot varia în funcție de locația de unde este procurat acesta și de tipul de carburant utilizat.

Soluțiile GPS de monitorizare oferite de SASFleet nu doar că asigură siguranța flotei, ci și îmbunătățesc nivelul de motivație la locul de muncă. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a garanta siguranța flotelor și pentru a crea un mediu de lucru plăcut și motivant pentru echipa ta. 

Monitorizarea GPS include diverse beneficii pentru managementul de flotă precum localizarea autoturismelor din flotă, costuri mai mici de întreținere și optimizarea rutelor

Cât de mult crezi că influențează stilul de condus al șoferilor cheltuielile flotei tale auto? Știai că economia de combustibil e favorizată de conducerea ecologică? Din fericire, printr-un sistem de monitorizare GPS ca cel de la SASFleet accesezi toate  informațiile importante pentru o bună funcționare a parcului auto.  

 

Cu un sistem de monitorizare GPS precum cel de la SASFleet Tracking îți poți optimiza flota în timp ce eficientizezi costurile și corectezi stiluri de condus neadecvate. Unul dintre comportamentele de la volan care poate produce pierderi financiare și poate scădea productivitatea flotei tale este consumul la relanti.  

Ultimii ani au fost plini de provocări pentru mediul de afaceri, iar majoritatea industriilor au fost forțate să se adapteze schimbărilor aduse de contextul socio-economic actual. Zona de logistică și transport a fost afectată, iar companiile au fost nevoite să adopte soluții inovative pentru atingerea obiectivelor propuse. 

Managementul de flotă presupune de fapt managementul costurilor de mentenanță ale mașinii, gestionarea carburantului, a documentelor, a siguranței angajaților și o livrare impecabilă a produselor către client, ceea ce duce la eficientizarea costurilor cu flota auto.

Gestionarea flotei a prezentat de multe ori o provocare. Numărul mare de vehicule, locațiile acestora, dar și varietatea operațiunilor necesită un efort coordonat din partea ambelor părți implicate. În trecut, această sarcină era gestionată într-un mod complex și fragmentat cu echipe responsabile pentru una sau mai multe funcții specifice.

Atunci când creezi un produs îți dorești să aibă o aplicabilitate cât mai mare pentru nișa ta de clienți. Testând diverse aplicații, credem că am creat o platformă Web care este ușor de utilizat și rapidă în generarea datelor.